Smörgåstårta ica maxi. ICA Maxi Häggvik Delikatess

ICA Ettan

Smörgåstårta ica maxi

Vi har även öppet kvällstid där vi kör pizza med en och annan kul öl i internationell miljö. Det kan vara alltifrån lanttema på ett bröllop i en lada utan kök till att vi hjälper ditt företag att synas extra mycket på en mässa genom att bjuda dina besökare på gott käk. Som ni kanske hört så bjuder kommunen er på take away-lunch från och med måndag och en tid framöver. Bäst av allt - vi kör hem maten till din dörr eller välj att hämta i vår butik. Kallskänken - en mötesplats Här har vi öppet nästan jämt och serverar alltid käk med kärlek! Vår egna örtpotatissallad på saltkokt småpotatis, rapsolja och dijonsenap. Det finns ju som ni vet tusentals tolkningar och varianter av pizza. Hos oss hittar du både vardagsmat och festmat från såväl den lokala producenten samt från andra producenter från när och fjärran.

Next

Plankkungen AB

Smörgåstårta ica maxi

Delikatesserna som får dina sinnen tillfredställda. Pastasallad med soltorkad tomat, örtskott och grönsaker. Hösten 1990 startade vi vår cateringverksamhet med målet att erbjuda kvalitativ mat för såväl större som mindre tillställningar. Utmaningen för oss är att få till en så jämn och bra pizza som möjligt. Krabbsallad gjord på äkta krabbkött varvat med tonfiskröra. Vi har kompletterat vårt cateringsortiment med varm cateringmat samt med ett stort fikasortiment. Vi är kanske mest kända för vår världsberömda smörgåstårta och vår fartfyllda lunch och deli fylld med fräscha sallader! Hit räknas allt från bröllopsevenemang, dop, supéer, oktoberfest samt catering till mässleverantörer och andra företag.

Next

Smörgåstårta, lunch, käk, catering och brunch

Smörgåstårta ica maxi

Lokala, prisvärda och goda måltider! Vill du ha din mat levererad så kör vi med biogasbil för miljöns skull. Kallskänkens populära Studentbuffé har blivit en klassiker de senaste åren med en härlig buffé där det finns något för alla. Hos oss hittar du dessutom alltid flera alternativ på färdiga matlådor, en fräsch salladsbar, en härlig fruktavdelning och nybakat bröd. För oss är catering en konstform som vi är riktigt bra på. Vi garnerar sedan tårtan med Serrano, Milano, oliver och mycket mer.

Next

ICA Maxi Eurostop

Smörgåstårta ica maxi

Utmaningen är att sätta rätt koncept för rätt tillfälle, något vi kallar för kreativ catering. Bland annat salami, lagrade ostar, oliver, skinka, goda marinader och mycket mer. Våra stora tårtor går att få i upp till 16-bitar och är gjorda så att de är lätta att skära. Våra recept är enkla och rymmer både vardagsklassiker och nya, lättlagade favoriter för fyra eller sex personer. Tårtan är garnerad med ost, skinka, gurka, tomat, druvor, salladsblad, citron, dill och handskalade räkor.

Next

ICA Maxi Göteborg

Smörgåstårta ica maxi

Varmt välkommen önskar din Ica Handlare Fredrik Nyqvist med personal Handla från oss som vanligt - fast på nätet! Färska exotiska frukter såsom till exempel honungsmelon, galiamelon, ananas och vindruvor. För att ta del av vårt breda cateringsortiment Vi har genom åren som har gått levererat cateringmaten åt många privatpersoner, företag och event. Men vi tycker att vi har något bra på G. Är det något du saknar i menyn så försöker vi hitta en lösning just för dig. Vi erbjuder en fräsch butik, ett brett och prisvärt sortiment, matinspiration samt en kunnig och vänlig personal. Vi erbjuder dig från Västmanland som vi styckar i butiken. Hos oss kan du dessutom handla med Självscanning.

Next

Plankkungen AB

Smörgåstårta ica maxi

. Det gör man dels för att ni ska få i er redig mat när ni pluggar där hemma men också för att vi restauranger ska få lite mer att göra nu när vi har det lite tufft i dessa Corona-tider. Vi erbjuder även catering för ert party, bröllop eller ännu större evenemang. När du anlitar oss vill vi att du ska känna dig trygg och nöjd. Till fest, vardag som helg, erbjuder våra kockar och kallskänkor dig måltidsförslag och.

Next