Sodankylän pallo. Sodankylän Pallo r.y.

Sodankylän Pallo r.y.

Sodankylän pallo

Raportti koostetaan analysoimalla ja jalostamalla suurta ja ajantasaista yritystietokantaa. Luottotietojen tarkastuksesta ei jää merkintöjä rekisteriin, eikä tarkastamiseen tarvitse määrittää erityistä syytä. Alihankkija­raportti Ota alihankkijaraportti avuksesi valitessasi toimittajaa tai alihankkijaa. Kaupparekisteri­ote Virallinen ja reaaliaikainen Patentti- ja rekisterihallituksen kaupparekisteriote. Taloustiedot Tiivis katsaus yrityksen virallisiin tilinpäätöstietoihin viimeisen kuuden vuoden ajalta.

Next

Sodankylän Pallo r.y.

Sodankylän pallo

Yritystietojen tarkastusraportti Hanki kattava kuvaus yrityksestä. Mukana myös vertailu toimialaan ja tilintarkastuslauseke. . Arvoraportti on kustannustehokas ja puolueeton työkalu mm. Katso yrityksen yhtiöjärjestyksen mukainen toiminimi ja toimiala.

Next

Sodankylän Pallo r.y.

Sodankylän pallo

Arvoraportti Oikea tieto yrityksen arvosta auttaa tekemään hyviä päätöksiä. Raportissa on lisäksi toiminimenkirjoittajat ja tilinpäätöstiedot viideltä viimeiseltä vuodelta ja vertailu toimialaan. Mittari analysoi kaikki luottoriskien hallintaan liittyvät olennaiset tiedot kuten luottoluokituksen sekä eritellyt tiedot maksuviiveistä ja maksuhäiriöistä. Sisältää yritystä koskevat, viralliset kaupparekisteriin merkityt tiedot. Lue selvitys yrityksen toiminnasta ja luottokelpoisuudesta Rating Alfa -raportista. Näet yrityksen maksuhäiriöt ja maksukyvyn sekä ennusteen mahdollisista maksuvaikeuksista seuraavan kolmen vuoden aikana.

Next

Sodankylän Pallo r.y.

Sodankylän pallo

Raportin avulla voit selvittää myös omia luotonsaantimahdollisuuksiasi. Tutustu sinua kiinnostavan yrityksen tuloslaskelmaan, taseeseen ja tunnuslukuihin. Yritysten maksuhäiriötiedot ovat oleellinen osa yrityksen taustatietoja ja ne kannattaa tarkastaa aina, kun suunnittelet tai teet yhteistyötä yrityksen kanssa. Katso rekisteritiedot, mahdolliset maksuhäiriöt ja kaupparekisteriote. Tämä raportti on hyvä hankkia ennen kuin myyt laskulla tai luotolla ja määrittäessäsi maksuehtoja sekä -aikaa. Tunnuslukutiivistelmästä näet yhdellä silmäyksellä tärkeät tunnusluvut. Syötä kaupan tai lainan summa ja saat vastauksena luottosuosituksen ja perustelut.

Next

Sodankylän Pallo r.y.

Sodankylän pallo

Rating Alfa -yritysanalyysi ja luotto­kelpoisuus­raport­ti Haluatko tietää yrityksen luottoluokituksen ja euromääräisen luottosuosituksen? Tarkista yrityksen toiminnassa olevien voimassaolevat henkilötiedot. Laajassa raportissa esitellään ja käydään tarkasti läpi tunnusluvut, laskukaavat ja viimeisimmät tilinpäätökset. Voit täydentää raporttia eläke- ja verovelkatodistuksella. Raportissa on myös maksukäytöshistoria ja velkojat jos yrityksestä on esittää maksuhäiriöitä. Yhtiöjärjestys Hae virallinen ja reaaliaikainen kaupparekisterin yhtiöjärjestys.

Next

Sodankylän Pallo r.y.

Sodankylän pallo

Luottotiedot Selvitä onko yrityksen luottotiedoissa maksuhäiriömerkintöjä. Maksukykymittari Katso, kannattaako yritykselle myöntää luottoa tai antaa maksuaikaa. Katso kenellä on nimenkirjoitusoikeus yksin tai yhdessä muun kanssa. Yhtiöjärjestyksestä käy ilmi myös osakkeiden lukumäärät ja lunastuspykälät sekä missä ja miten yhtiökokous järjestetään. Arvoraportissa yritykselle määritetään euromääräinen arvo.

Next

Sodankylän Pallo r.y.

Sodankylän pallo

Raportin tulkintaa helpottaa numeeristen arvojen rinnalla oleva selkeä grafiikka. . . . . . .

Next

Sodankylän Pallo r.y.

Sodankylän pallo

. . . . .

Next