Solna ungdomsmottagning. Stöd till brotts­utsatta ungdomar

Mottagning Klinisk nutrition Solna

Solna ungdomsmottagning

Vid luftvägsymptom — stanna hemma och kontakta oss för ombokning av tid. Vi gör bedömning av vårdnivån: Verksamhetens främsta målgrupp är barn under 1 år samt barn med kroniska sjukdomar. Hit kan du också komma med funderingar kring ditt barns utveckling eller tillväxt. Blir du allvarligt sjuk med andningssvårigheter eller feber och hosta, kontakta 1177 för råd. Vi kommer att hantera ansökningarna löpande. Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du att vi samlar in data om dina besök. Vården kontaktar dig om ditt bokade besök blir uppskjutet.

Next

Kista BUMM

Solna ungdomsmottagning

Vi erbjuder oplanerade besök för barn 0-1 år samt barn med kroniska tillstånd i mån av tid, dessa tider bokas samma dag via telefon. Du har bra samarbetsförmåga, gott omdöme och kan även arbeta självständigt. Endast en frisk anhörig får medfölja minderåriga under 18 år vid besök. Om det nya coronaviruset Covid-19 påminner om influensa med feber och hosta. Uppdraget omfattar också att bedriva ett utåtriktat hälsofrämjande arbete, framför allt mot skolklasser i upptagningsområdet. Covid-19 Vi rekommenderar att ni följer För frågor om Coronavirus, ring 1177 eller 113 13. Ungdomsmottagningens gynekolog och venereolog arbetar på konsultbasis.

Next

Södermalms ungdomsmottagning

Solna ungdomsmottagning

B Länkar - som är bra att ha Husläkarmottagningen Jakobsberg har fått i uppdrag av Stockholms Läns Landsting att ta emot barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Du har god helhetssyn och bidrar på ett positivt sätt till verksamhetens utveckling. Du har minst grundläggande psykoterapiutbildning Steg 1 , socionomutbildning eller annan relevant utbildning som vi anser är likvärdig. Vänligen undvik att komma in på mottagningen om du eller barnet har symptom. Endast om vården inte klaras utan att någon medföljande, icke patient, är närvarande tillåts en närstående att medverka. Gör ett självskattningstest för att se om du kan vårda dig själv i hemmet eller ringa 1177 Vårdguiden för sjukvårdsrådgivning. Erfarenhet av att hålla i grupper, föreläsa i större sammanhang, samarbeta med viktiga aktörer såsom skola, socialtjänsten och psykiatri mm och vana av att dokumentera ser vi som avgörande erfarenheter.

Next

Stöd till brotts­utsatta ungdomar

Solna ungdomsmottagning

Hit kan du vända dig Stödcentrum för unga brottsutsatta, Nordväst vänder sig till dig mellan 10-21 år som blivit utsatt för eller är vittne till exempelvis personrån, olaga hot och sexualbrott. På Barnahus finns läkare, polis, åklagare, socialsekreterare och psykolog. Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på ungdomsmottagning och har arbetat med utåtriktat och samverkat med andra samhällsaktörer. De hjälper barn med kroniska sjukdomar, som till exempel allergi, astma eller eksem som inte kan behandlas på vårdcentralen, men även barn som har ont i magen eller har urinvägsproblem.

Next

Mama Mia Solna

Solna ungdomsmottagning

Du är van att dokumentera och att skriva rapporter. Vi uppskattar om endast en vårdnadshavare är med och inga medföljande syskon för att minimera smittrisken. Laboratorium: Vi har eget provtagningslab och samarbetar med Karolinska Universitetslaboratoriet där prover analyseras. Mottagningarna bedrivs i Region Stockholms regi eller i samverkan med kommunen där landstinget svarar för barnmorske- och läkarinsatser och kommunen för kuratorsinsatser. Barn under ett år samt barn med kroniska tillstånd prioriteras. För att boka tid hos kurator ring på våra telefontider så hjälper vi dig att boka tid.

Next

Ungdomsmottagningen

Solna ungdomsmottagning

. Här får du kollegialt stöd och regelbunden teamhandledning. Solna ungdomsmottagning använder det digitala journalföringssystemet Take Care. Tillsammans stoppar vi spridningen av coronaviruset Du som har förkylningssymtom som hosta, snuva, halsont eller feber ska stanna hemma för att inte smitta andra. Anhörig får gärna närvara via FaceTime eller telefon. Mer information och ansökan Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till enhetschef Sevil Bremer Tjänsten är en projektanställning under ett år, på 100 % med tillträde enligt överenskommelse.

Next

Barn

Solna ungdomsmottagning

Ni kan fråga efter vårt interna tjänstenummer vilket även finns i Take Care, Konsultation. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola. Vår integritetspolicy förklarar vilka data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad den används till. Lägg till din kommun eller stadsdel i sökfältet, så får du fram de mottagningar som ligger närmast dig. Vårt erbjudande Solna ungdomsmottagning är belägen i nyrenoverade och trivsamma lokaler centralt i Solna, nära tunnelbana, tvärbana och bussar. Om du är förkyld ska du stanna hemma och undvika att smitta andra. Ring Drop in Just nu erbjuder vi inga drop in tider.

Next