Solveig kloppen dokumentar. Svar og vinnarar på påskequizen

Solveig Kloppen

Solveig kloppen dokumentar

Men så gikk det bare seks uker før et nytt dødsfall skulle ramme Solveig. Eg veit ikkje, eg synest berre det er veldig flaut å svare på spørsmålet. Eg kan jo ikkje argumentera sjølv for kvifor eg er ein god rollemodell. Men det skulle ta tid før moren sovnet stille inn, noe som gikk hardt inn på Solveig. Det tror jeg hun har lyktes med. » « Takk, Solveig Kloppen, for at du orket å dele din historie, vise sårbarhet og sorgens ansikt.

Next

Solveig Kloppen

Solveig kloppen dokumentar

Dei treng alltids fleire frivillige som vil hjelpe dei til å lage ein fantastisk oppleving for alle på festivalen. Det syner at det eg har gjort det siste året er verdig til å vere med i denne kåringa. Jeg har fantastiske folk rundt meg, men den mentale ryddejobben er jeg nødt til å gjøre selv, uttalte hun til for to uker siden. Tidlegare i år heldt ho hovudtalen på 100-årsjubileet til Noregs Mållag. Vi kan også tillate oss å le sammen — og tulle med det vonde og vanskelige.

Next

✅ Solveig Kloppen og Geir Fredriksen klare for nytt TV 2

Solveig kloppen dokumentar

Se intervjuet fra God morgen Norge i toppen av saken. Det følte hun var en naturlig del av prosjektet. Fem måneder senere mistet hun også søsteren. I dokumentaren velger Solveig å ta med kameraet inn på rommet etter at moren hadde sovnet inn. Artikkelen er over ett år gammel Seks uker etter at moren 80 døde av kreft i 2017, tok Kloppens søster Kathrine sitt eget liv. Det var et skrik som kom helt fra det innerste. Døgnåpen på helligdager og i helger: 116 111 Vis mer I denne siste episoden tar hun med seerne på sorgterapi.

Next

Svar og vinnarar på påskequizen

Solveig kloppen dokumentar

Vi mistet jo henne mange måneder før hun faktisk døde, og det var tungt, sier Kloppen. Også den gangen snakket hun åpent om sorgen og det hun visste var nært forestående: — Jeg er så glad for at jeg har en søster — at vi er to. Moren Bjørg var blitt alvorlig kreftsyk. Viss eg ikkje skulle vore med sjølv, hadde eg stemt på Martine Aurdal, Solveig Kloppen eller Inga Marte Torkildsen. . Men det var ikke en enkel avgjørelse å ta. Men for min del handler det om at jeg er så glad i å leve, jeg vil ikke forlate de jeg er glad i, jeg er redd for det som er på den andre siden og jeg er redd for å ha det vondt, sier hun.

Next

Olaug Nilssen mot Mira Craig

Solveig kloppen dokumentar

Det handlar ikkje berre om at du skal ha ein kropp som dei du ser i vekeblada. Reporteren i Det Nye skulle lage ein presentasjon av meg, og meinte at eg burde jo ha nok sjølvtillit til å kunne seie kvifor eg burde vinne. Om du vil bidra med å gjere Dokfilm 2019 til den beste festivalen så langt, vil arrangørane gjerne ha di hjelp! Dei folka du blir glad og synes er vakre er jo stort dei som er engasjerte og ivrige og som er glade i deg tilbake igjen. Serien skulle ta for seg hvordan vi enklere kunne forholde oss til døden. Den tunge beskjeden Men midt under innspillingen fikk Solveig en beskjed som snudde opp ned på alt.

Next

VG Logo

Solveig kloppen dokumentar

Døden er noe hun har blitt nødt til å snakke om. Fornektelse Ukene gikk og moren til Solveig ble gradvis dårligere. Nå er det ett og et halvt år siden hun mistet moren og søsteren med få ukers mellomrom, og Kloppen har selv fått erfare to vidt forskjellige sider av døden. Fleira har spurt meg om det, men det er jo berre heilt dødsflaut å svare på. Ho er spent på korleis det vil gå i konkurransen mot sju sterke konkurrentar.

Next