Stephanie årgang 0. Stephanie fra Årgang 0 mobbet på nettet

Stephanie fra Årgang 0: Folk kalder mig grimme ting

Stephanie årgang 0

Hun er i gang med et vægttab, men det er noget, hun gør for sin egen skyld, og ikke fordi folk kalder hende en fed ko. Han synes ikke, det er et problem, at Stephanie vejer lidt mere. Læs også: Kontakter mobberne Også Stephanies kæreste gennem to år, Jeff, er forarget over de mange grove kommentarer, som Stephanie har fået. Jeg kan endda sige, at vi flytter snart op i lejligheden, som vi har været i gang med. De skulle vide, hvordan hun har det med dagligt at blive mødt af grove og nedladende kommentarer om sit udseende.

Next

Stephanie fra Årgang 0: Stor respekt for dronningen

Stephanie årgang 0

Både hun og kæresten er dog lykkelige over, at de nu skal flytte sammen i deres eget hjem: »Vi glæder os rigtig meget, og vi er meget glade for det, »fortalte hun og tilføjede, at postnummeret stadig er Slagelse. Det er det, jeg ikke kan lide. Hun har tidligere fortalt, at hun gerne ville være lærervikar i sit sabbatår, og at hun overvejede at læse til lærer senere. Stephanie van der Watt har gennem længere tid boet sammen med sin kæreste Jeff hos hans forældre. En anden årsag er, at det er vigtigt for hende at vise, at man kan se ud, som man vil, og at man ikke behøver at have en smal talje og store læber. Helt spontant begyndte hun bare at snakke. Tal ordentligt Det har også betydet, at Stephanie har beholdt sin YouTube-kanal.

Next

'Årgang 0'

Stephanie årgang 0

Jeg gad simpelthen ikke mere, fortæller 20-årige Stephanie Siguenza. Det kan jeg ikke lige endnu,. Selv om parret teknisk set flytter for sig selv, bliver der dog ikke langt til svigerforældrene, da lejligheden er på førsteetagen af svigerforældrenes hus, der er blevet ombygget. Men selvom forholdet er nyt, så har de to kendt hinanden længe: — Vi har gået på samme skole lige siden 2. Alligevel bliver denne morgen ikke som så mange andre. Og det var bestemt heller ikke sundt for hende. De kommer til noget lækkert mad og sådan noget.

Next

SE BILLEDET: 'Årgang 0'

Stephanie årgang 0

For Stephanie har også prøvet at være tynd. Det har været dejligt, at jeg har haft ham og kunnet snakke med, smiler Stephanie og kigger kærligt over på sin kæreste. »Det tager sin tid at lave sådan noget fra bunden af,« forklarede hun. Jeg kan selvfølgelig stadig være øm, efter de var inde og kigge mig i maven, men ellers er alt fint, skriver Stephanie som svar. Det er sådan noget, jeg lige skal forholde mig til. Det der med, at så er du jo voksen.

Next

Stephanie fra Årgang 0: Stor respekt for dronningen

Stephanie årgang 0

Dog er hun den første af mine unger, der er blevet opereret. Hun tændte for sit kamera, som hun er så vant til at bruge, når hun laver videoer til sin YouTube-kanal. « Også på jobfronten går det godt for 19-årige Stephanie. Læs også: Tal ordentligt Det har også betydet, at Stephanie har beholdt sin YouTube-kanal. Det plejer hun at gøre som noget af det første. Og det hjælper på den lille bane, men det ændrer ikke på det store billede, forklarer Jeff. Det var heller ikke sundt, og jeg gik rundt og lignede et omvandrende spøgelse, fordi jeg var så bleg og havde sorte rande under øjnene.

Next

SE BILLEDET: 'Årgang 0'

Stephanie årgang 0

Det afslører den 19-årige pige, som blev student i sommers. Der er så mange forskellige kropstyper og udseender, og jeg synes, der er nogle, der sender et forkert signal om, at man skal have større læber eller større bagdel, forklarer Stephanie, der ikke er ked af den måde, hun ser ud, selv om hun godt ved, hun har fået lidt ekstra på sidebenene. At jeg har haft Jeff at snakke med, har gjort, at jeg ikke har følt mig alene og det, og at jeg vidste, der var nogen, der ville forsøge at gøre mig glad igen. Cysten var åbenbart svær at finde. Vægttab for sin egen skyld De grove kommentarer begyndte særligt at tage til, da Stephanie tonede frem på sin egen YouTube-kanal, og Stephanie ved også godt selv, at hun har taget på. Og så uploadede Stephanie videoen på nettet. Ingen kan stoppe Stephanie - Der er mange unge mennesker, der følger os og ser op til os, og jeg synes nogle gange, man sender et forkert signal om, hvordan den perfekte krop ser ud.

Next