Suomi24 posti kirjautuminen. Etusivu

Eikö Posti toimi? Lue ensin nämä ohjeet!

Suomi24 posti kirjautuminen

Siis jos joku vieras käyttää konettani niin hän näkee saman kuin minä. Käytän iphone5s:ää ja safarin nettiselainta. Suomi24 sivusto avautuu mutta kun kirjautuu ja yrittää päästää postilaatikkoon niin, se vaan lataa ja lataa. Ps ei näköjään edes rahalla saa kunnon s-postia! Ammatti-ihmisinä pitäisi olla taito tehdä edes toimiva uudistus vaikka se muuten meneekin päin p. Ja tänään en meinannut päästä lukemaan näitä ohjeitanne,koska ne eivät latautuneet tarpeeksi nopeasti. Paitsi kännykällä, käyttö vaan sillä on mahdotonta. Onko kyseessä meidän kauttamme tullut mokkula vai muualta? Ennen sentään sähköposti toimi suomi24:ssä.

Next

Suomi24

Suomi24 posti kirjautuminen

Sinun tulee kirjoittaa koko osoite osoitekenttään, että viesti menee perille. Sieltä valitsette sähköposti ja aktivoi sähköposti. Olethan aina yhteydessä myös käyttäjätukeen, jos kirjautumisongelma ei ratkea vinkeillä. Ja toisinaan on ollut vaikea päästä postista etusivulle sulkematta koko sivua ensin ja käynnistämättä konetta uudelleen. Selainvaihto ei auta, välimuisti on tyhjennetty jne. No tämähän on vain Suomi24-palvelu, leikkiposti. Kyllä teidän toimintanne alkaa olla melko typerää.

Next

Suomi24 posti

Suomi24 posti kirjautuminen

Suomi24 jää aina samaan kohtaan. Jostain syystä myös roskapostia tulee ihan hirveesti myös. Ei niitä asetuksia joka kerta tarvitse tarkistaa, ammoinka muuttaa, joten se on turhaa, että se sivu aina ensin aukeaa. Tosin salasana lähetetään automaattisesti, niin ettei ne pyynnötkään aina onnistu. Tämä Ox app suite ei hyväksy suomi24 tunnustani, joten miten saan sähköpostin käyttööni? Mutta eipä ylläpidosta ole kuulunut mitään vaikka palautetta olen lähetellyt, tosin siinähän mainitaan, että vastaamme jos on tarpeellista. Pitäsi varmaan saada se posti jotenkin ensin auki ja aktivoitua.

Next

suomi24 sähköpostiin kirjautuminen

Suomi24 posti kirjautuminen

Ja yhden kerran väitti tunnuksia vääriksi. Ja ilmoittaa että ei voida yhdistää? Ei ole ongelmaa edes sähköpostista uloskirjautumisessa. Itsellä neljä eri sp osoitetta, eikä mikään tunnistu. Joillekin toi sähköpostin toimimattomuus voi olla työpaikan menetys. Jos se on kaikelle kansalle tarkoitettu, sen pitää olla idioottivarma! Testattu siis useampi kone heidän modeemistaan.

Next

Eikö Posti toimi? Lue ensin nämä ohjeet!

Suomi24 posti kirjautuminen

Toimivatko muut sivut normaalisti vaikka Suomi24 sähköposti ei toimikkaan? Postit tulee perille, mutta lähettäminen ei onnistu. Miksi yrittäessäni lähettää sähköpostia suomi24:n käyttäjille osoitteeseen käyttäjänimi suomi24. Saisi osoitekansionsa siirrettyä muualle nätisti, niin vaihtaisin postin. Haistakaapa kuulkaa iso ja löyhkäävä Wittu koko lafka! Tuli hetken mielijohteesta tehtyä profiili ja halusin katsoa mitä täältä löytyy. Olen aikaisemmin käyttänyt päivittäin tunnuksiani, joten ne on kyllä tiedossa.

Next

Suomi24 Oma

Suomi24 posti kirjautuminen

Auttaako, jos kokeilet vaihtaa Internet Explorerista Mozilla Firefoxiin? Olisiko jo aika korjata systeemit? Odota keväisempiä kelejä niin kyllä se siitä. Onneksi käytän toista sähköpostia vakiona. Sinne jäi tilatun matkan tiedot,vähänkö ärsyttävää. Viesteistä jne päätellen, ette osaa olla kovin asiallisia. Onko se epävarma foorumin, operaattorin vaiko varman ja suuremman Googlen, Microsoftin palvelu joissa nämä toimii aina. Tarvii vain klikata, kirjaudu sisään! Ja monta muuta vielä vakavampaa asiaa.

Next

m.pcinpact.com

Suomi24 posti kirjautuminen

Onko jokin yleinen vika muillakin? Mutta kyseisessä reitittimessä ei toimi. Varausnumero ja varaus tietysti sähköpostilla. Kaikkien selaimien, lukuun ottamatta Safarin vanhoja versioita, pitäisi toimia, mutta joskus selaimen vaihto saattaa auttaa. Viranomaiset voivat estää pääsyn tietynlaisille nettisivuille ilman että asiaa käsiteltäisiin oikeudessa. Sekä koneella että puhelimella, Ox app suitea vaan vittuilee johon ei sähköpostin salananat kelpaa. Suomi24 on toistuvasti äänestetty paskimmaksi.

Next

Suomi24 Posti

Suomi24 posti kirjautuminen

Vastaamme kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan myös. Viestejä saan auki, mutta lähetetyt ,luonnokset ja kaikki kansiot ovat hukassa. Kaikista kauheinta, kun monessa palvelussa tämä on peruspostiosoite. Jos postia ei ole käytetty 90 vuorokauteen, posti tyhjenee automaattisesti. Nyt miltään koneelta eivät pääsä suomi24 postiin. Vai oletko ihan vasta saanut muutettua osoitteen.

Next