Tekstitv 201. Sivu 202

YLE Teksti

Tekstitv 201

Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä. Tapahtuman perumisen taustalla on muun muassa huoli nuorten keihäskoululaisten ja heidän perheidensä terveydestä. Karnevaalien 50:s kilpailu oli tarkoitus järjestää 28. Ifall rösträkningen fortfarande pågår, kan resultaten ändra Yle X3M - Torsdag 14. Tosin netin kauttakin olen nykyään paljon käyttänyt teksti-tv:tä. Uutiset; Urheilu; Teksti-tv; News in English; Blogit; Keskustelut; Areena; Elävä arkisto; Pikku Kakkonen. Kolin perinteinen juhannusjuhla Kolin satamassa.

Next

Sivu 203

Tekstitv 201

Lisäksi tiedossa ei ole, millaisia mahdollisia rajoituksia joukko- kokoontumisissa ja matkustamisessa on kesäkuun lopussa. Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio. On syyskuu ja Yle Areenassa se on nimetty syyskuuksi. Keihäskarnevaalit on järjestetty Pihtiputaalla joka kesä vuodesta 1971. . Ongelma: joku vitun internet on.

Next

Sivu 174

Tekstitv 201

Katso Yle Uutiset - Jakso 241 Yle Areenasta. Yle on muuttanut teksti-tv:n palloilusivujen numerointia. Numerosta 220 sivut ovat tuttuja lähes jokaiselle urheilua seuraavalle suomalaiselle Yle Areena; Elävä arkisto; Teksti-tv; Yle Puhe; 241. Tässä 70-luvun lastenohjelmassa s-aiheesta puhuttiin kiusallisen suoraan. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria. Jaa: Teksti-tv; News in English; Blogit; Areena; Elävä arkisto Teksti-tv.

Next

Sivu 101

Tekstitv 201

. . . . .

Next

Sivu 101

Tekstitv 201

. . . . . . .

Next

Teksti

Tekstitv 201

. . . . .

Next