Texas fliserenser. Flisefugerenser med hjul

Texas kantskærer EC1400 inkl. flisefugerenser

Texas fliserenser

De små genstridige planter kan være utroligt svære at få op, hvis du bruger fingrene — det er her ukrudtsfjernere kommer ind i billedet. Men selv den mest simple variant fås i flere udgaver. Og er er uanset, om du har problemer med ugræs i græsplænen eller i resten af haven. Til gengæld er motoren ofte ikke lige så stærk som en, der kører på benzin. Så får du hurtigt og let bugt med de uvelkomne planter i græsplænen.

Next

WR1800 18V Fliserenser Fliserenser

Texas fliserenser

Du finder kendte mærker som; , og. Maskinen har en knivbeskytter, som gør det muligt at arbejde langs en flisekant, uden risiko for at beskadige kniven. Den har en arbejdshøjde på ca. Begge varianter trænger dybt ned i jorden og trækker rødderne med op. Så kan du med fordel bruge en fliserenser med langt skaft.

Next

Børste Texas fliserenser EC1400

Texas fliserenser

Du finder en til gas og en til el. Brænderen til gas fås til både små og store gasflasker. Så skal måske overveje at investere i et mælkebøttejern. Du sparer både tid og knofedt, og havearbejdet bliver pludselig til en noget lettere og mere overskuelig opgave. Vil du gerne have en hjælpende hånd? Yderligere informationer om returnering af varer finder du i vores. For at skåne knæene under arbejdet, kan du med fordel bruge en.

Next

Kantskærer EC1400 inkl. fliserenser Texas A/S

Texas fliserenser

Du kan også vælge at give haven den store tur med ukrudtsfjernere og luge hver tredje uge, fra det tidlige forår. De er derfor lettere at trække op af jorden. Du kan også få en elektrisk ukrudtsbrænder. Men de har også en klar fordel, hvis du skal luge i områder, hvor der ikke er meget plads. Denne maskine er miljørigtig uden brug af kemi og andet skadeligt. Fliserenserbørste medfølger til maskinen, så den kan ombygges fra kantskærer til fliserenser og modsat.

Next

WR140 fliserenser Fliserenser

Texas fliserenser

Du kan allerede gå i gang i marts eller april. Ønsker du at returnere en vare til BygXtra, skal du logge ind på Min side. Flere lavprisbyggemarkeder fører deres egne mærker af maskiner til at rense fliser, som kan være en god valgmulighed til dem, som ikke har et stort areal fliser. Har du derimod en græsplæne fyldt med mælkebøtter og tidsler? Sådan får du let og ubesværet bugt med alverdens ukrudt. Men den har naturligvis et begrænset omfang i form af den. Her brænder du uønskede planter væk ved hjælp af varmestråling. Ukrudt er mange haveejeres værste fjende, men det er der heldigvis råd for.

Next

Børste Texas fliserenser EC1400

Texas fliserenser

Alt du har brug for er en i den rette længde, og du er i gang. Har du derimod en stor have, lange flisegange eller en hjørnegrund med fortov, kan det være en rigtig god hjælp med en ukrudtsbrænder. Den håndholdte udgave egner sig naturligt bedst til siddende eller knælende arbejde. . Eller foretrækker du bare at luge i stående stilling? Den ekstra beskyttelseguide, som kan skubbes ned så den kører kører langt flisekanten, gør at du kan arbejde langs fliser uden at kniven risikere at ramme flisen. Er der meget tørt ude, skal man være forsigtig med ikke at komme til at antænde omkringliggende planter og græs.

Next

WR140 fliserenser Fliserenser

Texas fliserenser

Effektiv maskine, der både kan bruges til at skære græsplænekanter og renser flisefuger. Ved køb af specialfremstillede varer bortfalder returretten. Og er du i tvivl om, hvordan du bedst kommer dem til livs? Kantskæreren har desuden justerbart telskop håndtag, så du altid har den rigtige arbejdshøjde og det gør det nemt at transportere og opbevare maskinen. Så den skal derfor købes separat. Her arbejder du i en stående stilling og placerer blot mælkebøttefjernerens hoved over tidslen og træder ned.

Next