Tina johansson blogg. Husbilen Ellen

Tiobarnsmamma

Tina johansson blogg

Jag åkte till doktorn häromdagen efter en knepig natt med mycket ljud från luftrör och lungor. Namnringar med handstansade, oxiderade namn och 18 karat guldhjärtan Silverring eller guldring? Alla rörelser och övningar, små små saker som verkligen har betydelse, ja jag är stup säker på att det gjort skillnad för mig. Min hemsida ligger kvar, jag ändrar lite text och byter bilder. Super bra doktor som ringde infektion i Falun för säkerhets skull, och dom tillsammans bestämde en medicin till mig så det inte skulle bli värrä. Hann inte att träffa wickan inte, men jag är glad ändå. Han är i alla fall social, ja en riktig social kille som gillar att jag har honom i handen så han kan krypa lite. Sen åkte jag en runda och hälsade på Iza.

Next

Nina Thidé Gustavsson

Tina johansson blogg

Nu är den alltså uppdaterad och jag har ä n n u en gång byggt den själv. Jag känner mig lyckligt lottad över att jag har förmågan att ta till mig alla känslor och upplevelser, så att jag sen kan omvandla allt till glädje. Har tagit upp det med min doktor men inte fått något svar förstås, ingen vet ju så klart. I fredags smyglanserade jag vår! Om det ska komma några nya vi kan ta hand om, eller om vi inte ska ha fler kaniner helt enkelt? Och jag är faktiskt piggare än någonsin! I november - december årsslutet 2018 bestämde jag mig ändå äntligen för att det var dags för en makeover. Allt blev försenat men va gör de, allt gick bra till slút iallefall: Sen i dag va de bara upp klockan halv 7 och sen ge sig av igen till jobbet. Många fina utlandssemestrar har vi haft med kompisarna T och A, men då med husvagn och tält, när vi hade våra barn med oss. Här kommer vi att dela med oss av de platser vi besöker, lite natur upplevelser och om dagliga händelser och familjen.

Next

Tina

Tina johansson blogg

Ja Gert ska hjälpa han med håret raka av håret en dag snart, och då vore det ju bra att ha några lådor med mat som han kan ta till. Jag är hemma och tar det bara lugnt, ja ut har jag ju varit lite, så jag får lite luft i alla fall men inte så att jag träffat någon. Jag fick höra så enormt mycket fin om min orangea hemsida, och via den har vi mottagit tio-femtiotusentals beställningar på personliga smycken som vi endast tillverkar på beställning i vår egen smyckesverkstad och gravyrateljé. Namnringar med slipade kanter, vit gravyr och en Kulring Personliga smycken med kärlek på. Det var som att kvävas, ja faktiskt så kändes det så, jag fick ingen luft. Nästan likadan, men mindre, den fick kaninerna på stugan, passade perfekt tyckte jag.

Next

Tina Johansson

Tina johansson blogg

Hur gör ni med era reseplaner? När våra kaniner blir äldre och sen inte finns kvar hos oss så har vi bestämt för att renovera stugan. Nytt golv och nu färg på väggarna ska det bli sen då innan vi tar något beslut om hur framtiden ska se ut i lekstugan! Nästa dag så kom Maria hit och hade gjort en! Jag tycker om när det händer saker och försöker fylla min tid med meningsfulla ting. Bara på beställning, så som de beställs. Den utländska kvinnan som sken upp i ett stort leende då jag sa hej och log. Hypotyreos betyder en underfunktion i sköldkörteln.

Next

tina johansson

Tina johansson blogg

Personligt bokmärke i läder med graverad silverbricka Åh, vad jag vill ha en sådan själv! Antibiotika en vecka, och sen får jag hoppas att jag känner mig lite mer frisk : Jag känner ju stor skillnad nu mot före medicinen, så jag är nog frisk snart tror jag. Jag har varit och är så trött på kvällarna sedan någon vecka. Jag hade sagt till Gert att jag inte skulle köpa några penséer i år, nej det var ingen idé eftersom dom ju dör, och innan dom dör blir långa och fula haha : Men vad gjorde jag? Ja dofter och upplevelser, hörsel och synen är ju det som hjälper till att få mig att må bara så bra som jag mår. Vissa upplever att sjukdomen går i skov medan andra kan märka en stadig försämring Tröttheten innebär en påtaglig nedsättning av såväl fysisk som psykisk funktionsnivå. Med hjälp från en fantastisk vän som trott på mig, hjälpt i rätt riktning och peppat när det varit svårt. Ja jag vet inte hur jag ska berätta hur himla bra det var! Sen få jag se va resten av dagarna blir av: Om jag ha tur kanske jag få vara barnvakt åt en 6 månaders bebis om hon hör av sig. Jag kan rada upp, jag känner då jag sitter här och skriver att det vill komma fram massor av mer exempel, men jag försöker mota tillbaka, ni förstår ju ändå.

Next

tina johansson

Tina johansson blogg

Dottern Tina, vars hus i Spanien vi besökte i mars, får vänta länge innan de får möjlighet att åka ner till sitt smultronställe. Handlar gör våra barn åt oss och det känns lite konstigt att inte gå och kolla in vad man ska ha, billigare blir det också. En annan dag så skulle jag plantera om en blomma inne i köket som inte verkade må bra, nej den gjorde verkligen inte det då jag skulle ta loss den från jorden. Hon har lärt sig så mycket, men testar mig fortfarande om jag inte når bollen som ligger på golvet så jag kan ta upp den och kasta? With no music playing I remember the simple thing memory I wanna forget Is goodbye I woke up this morning and played our song. Det var så jobbigt att ens försöka, så jag gav upp det och slutade försöka : Jag fick acceptera att jag aldrig mer skulle kunna! Alla smider jag och Ulf för hand. Ja jag kan hosta, inte jättebra, nej men mycket bättre än innan.

Next