Tuloslista yleisurheilu. Tulospalvelu

Uutisotsikoita kotimaisista lähteistä

Tuloslista yleisurheilu

Ruokailut Pirkkahallin pääaulassa olevasta kahvilasta on saatavana myös ruoka-annoksia. Sivuilla tietoa ryhmistä sekä ryhmän vastuuvetäjistä joilta voi tiedustella onko ryhmässä tilaa. Inkeri Ahokas juoksi N17 60m välierissä mutta karsiutui finaalista. Malujeva ilmeisesti onnistui puristamaan itsestään virtsanäytteen, mutta näyte kaatui pönttöön, kun juoksijan kerrottiin pyörtyneen. Kevään harjoittelu ja sen kiireettömyys on maistunut sprintteri Samuel Purolalle. Olkoon harjoituksen pääteema mikä tahansa, se kannattaa tehdä niin huolellisesti kuin osaa. Eli käyn joka päivä kuudelta aamulla treenaamassa.

Next

Kilpailut ja tulokset

Tuloslista yleisurheilu

Laura Lepistön hieno 7-ottelun tulos aiemmassa päivityksessä näkyvillä. Kaikki kiekonheitot heitetään normaaleilla kiekoilla. Niklas Välilä tempaisi keihäässä huikeat 37. Aitaviesteissä T11 sarjan joukkue juoksi hienosti viidenneksi ja T13 sarjan tytöt olivat 7. Ilolla olen seurannut myös yleisurheiluväen yhteistyön määrää. Esimerkiksi 16-vuotias lahjakkuus Saga Vanninen Tampereen Pyrinnöstä juoksi viime kesänä roimasti alle 14 sekunnin 13,82, millä hän sijoittuu naisten vuositilastossa kuitenkin vasta 17:nnelle sijalle.

Next

Nordenkampen 2020

Tuloslista yleisurheilu

P13 4x60 aitaviesti aidottiin murskavoitolla maaliin ajalla 45,95. Tuttuun tapaan mitaleita ripusteltiin kaulaan, netottiin cup-pisteitä ja arvokasta kisakokemusta, mutta mikä parast: Joka ainut urheilija teki kisoissa uuden ennätyksen! Valmentajat ja urheilijat ovat jakaneet sosiaalisen median kanavissa kokemuksiaan sekä treenivinkkejä kaikkien käyttöön. Osallistujissa tehdään jälleen uusi ennätys. On tietenkin harmi, että olympialaiset peruttiin, mutta se oli oikea päätös, Ståhl sanoi. Paikalla on myös urheiluvälinemyyjä monipuolisella valikoimallaan.

Next

Uutisotsikoita kotimaisista lähteistä

Tuloslista yleisurheilu

Ståhl ei ole vielä kauttaan avannut, mutta aikoo korvata peruttuja kansainvälisiä kilpailuja harjoituskilpailuilla Ruotsissa. Keihäskarnevaaleja on järjestetty Pihtiputaalla joka kesä vuodesta 1971 lähtien. Sivustoja lukee kuukausittain reilusti yli miljoona suomalaista. Malujevan valmentaja Andrei Jeremenko tilasi tuolloin paikalle ambulanssin ja Malujeva vietiin sairaalaan. Tänään teen parhaan mahdollisen harjoituksen Urheilija on tottunut asettamaan selkeitä tavoitteita ja suunnittelemaan toimintaansa niiden mukaan. Mahdin urheilijat edustivat Turun Tilastopajacupissa 25. Kisoissa on lähes jokaisen lajin kattava live-tulospalvelu, jonka linkki päivitetään kisasivuille.

Next

Päivitetty tulospalveluohjelma kerää kiitosta, live

Tuloslista yleisurheilu

Maailmassa on nyt isompia ongelmia, kuin se milloin päästään kilpailemaan, Richardsson muistuttaa. Järjestäjällä niitä toki tarpeen vaatiessa löytyy. Joten parempi olla ulkona, asvaltilla ja suoralla pyörätiellä, kuin Ouluhallin tiukoissa kaarteissa, Mika Purola sanoo. Suurille seuroille osallistujia vähintään 20 on tehty omat seurakuoret. . Ulkona saa periaatteessa olla, ihan normaalisti ihmiset täällä liikkuvat, Korte kertoo. Viimeistään juhannukselta pitää päästä juoksemaan omia tuloskokeita ja sitä kautta mallintamaan kisakautta, Keskisalo sanoo.

Next

Tulospalvelu

Tuloslista yleisurheilu

Sen sijaan Tokion olympialaiset on varmuudella siirretty ensi kesään, mikä sai Kansainvälisen yleisurheiluliiton World Athletics tekemään tiukkoja päätöksiä. Uutta ajankohtaa ei ole vielä kerrottu. Myös Lukas Lehtokannel saavutti kultaa ajalla 23. Järjestäjien mukaan tapahtuman järjestämiseen kesäkuussa liittyi kuitenkin liikaa riskejä esimerkiksi keihäskoululaisten ja heidän perheidensä terveyden osalta. Muissa lajeissa varmistukset tehdään suorituspaikoilla lajin sihteerille. Nyt kun kilpailuja ei ole heti tulossa, Suomessa on voinut treenata hyvin, vaasalaisjuoksija sanoo.

Next

Porin Yleisurheilu, Pori (2020)

Tuloslista yleisurheilu

Pidän tästä hommasta muutenkin, en vain kilpailemisesta. Samuel Purola kokee, että lähtökohdat kesään ovat hyvät. Varsinkin pituushypyissä saatetaan joutua hyppäämään ensimmäiset kolme kierrosta kahdessa-neljässä ryhmässä. Ronja Huppusen uusi ennätysaika 150 metrillä 21. Eri maiden välisessä vuoden 2019 tilastorankingissa Suomi on Euroopan paras maa. Juoksu on alkanut kulkea tosi hyvin, vaikka nopeutta on tehty vielä aika vähän. Muuten olen pystynyt juoksemaan ulkona, Richardsson sanoo.

Next