Tuusula ravintolat. Ravintolat Tuusula

Tuusulan ravintolat

Tuusula ravintolat

Yritys- ja ryhmävarauksissa käänny myyntipalvelumme puoleen: puh 09 273 7555 tai sales gustavelund. Keittiössä osataan hommat ja sali palvelee hyvin. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja — unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Osasia on kehitetty, mutta hallitseeko kukaan kokonaisuutta? Myös sosekeittoa ja leipää — niissäkään ei varmasti valittamista, mutta itse jätin väliin. Kakku näytti huolestuttavan kuivalta, mutta suorastaan suli suuhun ja samaan aikaan mureni lautaselle ja oli koristeltu kermavaahtonokareella, jossa taisi olla sitruunaa mausteena. Valmistamme kaikki ruuat paikan päällä.

Next

10 parasta ravintolaa Tuusulassa

Tuusula ravintolat

Ihan kuin olisi ollut vähän raakaa ja hieman kumista jos näin kalaa voi kuvailla. Lounaskassa sijaitsee pH7:n leipomon myymälässä. Toisena päivänä kampelarullaa, josta jäi hieman ristiriitaiset fiilikset. Buffet ruokavalikoimiin kuuluu myös lämpimiä ruokia. Lounas on katettuna arkipäivisin klo 11. Monipuolinen buffet-valikoima kylmine kaloineen, lihoineen, juustoineen ja salaatteineen, lämpimissäkin hyvin valikoimaa, kaikki maukasta ja paikalla tehtyä, ei geneerisiä einesvaihtoehtoja. Tarjolla on myös päivittäin lämpimiä kauden kasviksia, jälkiruoka ja kahvia sekä haudutettua teetä.

Next

Gustavelundin ravintolat ovat herkuistaan tunnettuja

Tuusula ravintolat

Ammattitaidolla valmistettuja klassikko susheja on mm. Yritysasiakas Yrityksenne on mahdollista ryhtyä meille lounassopimusasiakkaaksi, jolloin saatte lounaan sopimushinnalla. Kaiken kaikkiaan kokemus oli erittäin miellyttävä, palvelukin pelasi moitteettomasti alusta loppuun asti. Juomina erilaiset mehut ja marjasmoothie. Syötä oheiseen kenttään ravintolan y-tunnus ja klikkaa Vahvistan-painiketta. Jos olet ostanut lipun hotelli Krapin vastaanotosta, todennäköisesti meillä ei ole sähköpostiosoitettasi. Pop up Streaming Studio Haluamme tuoda yritysten käyttöön ammattitasoisen, mutta kohtuuhintaisen studion virtuaalitapahtumien järjestämiseen, podcastien ja videoblogien tuotantoon sekä live-streamingiin.

Next

Gustavelundin ravintolat ovat herkuistaan tunnettuja

Tuusula ravintolat

Ensimmäisenä päivä lautaselleni päätyi lohta. Se asuu ihmisten kohtaamisissa, jotka nivoutuvat yhteen suomalaisen pitopöydän ja tarinoiden äärellä. Mikäli sinulla on kysyttävää lomasi aikana liittyen Tuusulanjärven alueen ruokailupaikoista, paras paikka jonka puoleen voit kääntyä on Järvenpään matkailutoimisto, joka toimii Järvenpää-talossa, osoitteessa Hallintokatu 4. Kokonaisuuden voi summata: Ruoka on hyvää, mutta puitteet eivät parhaat mahdolliset. Istuimme rauhallisessa ikkunapöydässä viihtyisässä salissa, jonne elävä musiikki pianisti vielä loi lisätunnelmaa. Ryhmille valmistamme tilauksesta ravintolaelämyksiä kokemuksella, ammattitaidolla ja intohimolla. En tiedä tarkemmin, miltä paistetun kampelan tulisi maistua, mutta tämä ei ollut täysin omaan makuuni.

Next

Gustavelundin ravintolat ovat herkuistaan tunnettuja

Tuusula ravintolat

Lounasravintola leipomon yhteydessä Ravintola pH7 on viihtyisä ja tilava lounas- ja tilausravintola, joka toimii Konditoria pH7:n , osoitteessa Haarakaari 45. Salaatin ja keiton kanssa tarjolla on vaihtelevia lisukkeita, mm. Vanhentuneen ulkonäön ei kannata antaa hämätä, pilviselläkin säällä näkymä Tuusulanjärvelle tuo valoisuutta saliin ja ainakin buffet on erittäin hyvä hinta-laatusuhteeltaan. Hinta-laatu-suhdettakin ajatellen aivan loistava valinta. Osalle konserteista ja esityksistä olemme jo löytäneet uuden korvaavan päivän, mutta osan joudumme ikävä kyllä perumaan. Erityisruokavaliot huomioitiin kiitettävästi, kokit kertoivat pyydettäessä ystävällisesti raaka-aineista; moniallergikkokin sai tavallisuudesta poiketen tästä buffet'sta kerättyä monipuolisen brunssiannoksen. Tarjoamme lounasravintolassa konstailemattoman maukasta ja monipuolista ruokaa.

Next

Nurkka10

Tuusula ravintolat

Krapin arki on aito, suomalainen, huolehtiva ja yhteisöllinen. Siika oli kypsennetty taidolla ja siinä oli kalan oma maku vielä tallella, broileri oli aavistuksen haaleaa ja perustylsää, litteää filettä. Kaikki varaukset myyntipalvelusta ma-pe klo 9-15, p. Kokeneet keittiömestarit valmistavat aasialaisia ja japanilaisia herkkuja kuten: Miso keittoa, Udon nuudelia, Tonkatsua ja Tempuraa. Voit ruokailla paikkakunnalla uniikeissa ympäristöissä, etenkin historiallisissa rakennuksissa, mutta alueella on myös moderneja ravintoloita edustaen sekä suomalaista keittiötä että kansainvälisiä kulinaristisia trendejä. Kysy lisää puhelin 09 4789 2401 info kerho. Joustavasti onnistui järjestää keliaakikko-pähkinäallergikolle sopivaa syötävää myös jälkiruokapöydästä, joka osoittautui allergioiden kannalta haastavimmaksi.

Next

Gustavelundin ravintolat ovat herkuistaan tunnettuja

Tuusula ravintolat

Leivät on valmistettu seinän takana leipomossa, niiden tuoreus on siis taattu. Ratatouille-tyylinen kasvisjuttu oli makeaa ja mietoa, sahramiriisi hyvin kypsennettyä ja maukasta perusriisiä. Vahvistan, että olen tämän ravintolan omistaja tai vastuullinen työntekijä ja aion pitää ravintolan tiedot ajan tasalla. Monipuolinen lounaslista sekä tuoreet leivät omasta leipomosta Lounas on joka arkipäivä kello 10. Ainakin nälkä tällä setillä lähtee. Ryhmille valmistamme tilauksesta ravintolaelämyksiä kokemuksella, ammattitaidolla ja intohimolla. Aloita viikonvaihde perjantaipullalla Perjantaisin lounaan hintaan kuuluu kahvipulla.

Next