Tv4 play serier. Seriehöst på TV4 Play

TV4

Tv4 play serier

Departure Världen häpnar när ett passagerarplan plötsligt försvinner under en till synes helt vanlig flygning över Atlanten. Alla anmälningar tas emot och utreds. Alex får ta större ansvar för vardagssysslorna när Anna säkrar ett långfilmskontrakt med inspelning i Ungern. Och tjänster som och inspirerar och erbjuder landets främsta mat- och fotbollsupplevelser. Serien är en fortsättning på den populära filmen med samma namn från 2014. Viasat 4 har i det siste satset litt mer på egenproduserte programmer spesielt rettet mot menn, med programmer som Garasjen og Mannsgruppa Ottar.

Next

Här är våra härligaste trissögonblick

Tv4 play serier

I det nya formatet The Masked singer möts tolv välkända personer i en unik musikutmaning och engagerande gissningslek för hela familjen. Just nu: Premium för 49 kronor första månaden. Longford och Mahajan försöker ta reda på vem som mördade en advokat som hade många fiender. En erfaren och entusiastisk expertpanel sitter på plats i studion. När Sarahs man är otrogen vänds livet upp och ner men stöd kommer från oväntat håll. Huvudkaraktären Cat får snabbt känslan av att det är nåt som inte stämmer med moderns död och hon börjar misstänka att hennes egna far har något med dödsfallet att göra. Viasat fire har en relativt ung målgruppe på mellom 20 og 40, og kanskje særlig menn, og utvalget av tv-serier på Viasat 4 er deretter, med nye kvalitetsserier som Dexter ispedd repriseklassikere som The Simpsons og Seinfeld.

Next

Serier i TV4 Play

Tv4 play serier

Här är några av de mest minnesvärda trissögonblicken i Nyhetsmorgon. Flera flaskor champagne senare har de nyfunna vännerna bestämt sig för att köpa ett hus tillsammans. Vi är tacksamma för all er respons, kommentarer och frågor. Och alla program har ett gemensamt, de bygger på verkligheten. Mystery Road Australiensisk dramaserie om polisen Jay Swan och hans kollega Emma James som blir tilldelad ett fall där två ungdomar har försvunnit från en småstad mitt ute i obygden. För att ta sig ur knipan väljer Sam att ge sig in på den lukrativa aktiemarken genom att sälja hemligstämplad information.

Next

Program & kanaler

Tv4 play serier

Men långt ifrån alla i en tv-produktion kan det. Här hittar tittaren alltid aktuella och avslöjande dokumentärer, såväl svenska som internationella. Det är jag som är årets brasvärd och jag ska se till att den här brasan brinner och värmer er alla under hela kvällen, säger Ernst Kirchsteiger under inspelningarna av årets brasvideo. Advokaten Faith dras in i ett nytt mysterium när hon väljer att försvara den lokala bonden Madlen som anklagas för mord på sin make. Den begåvade utredaren Kendra Malley kämpar mot klockan för att hitta planet och rädda eventuella överlevare, samtidigt som politiska intressen komplicerar situationen.

Next

Program & kanaler

Tv4 play serier

Så gör du en anmälan Du måste ange en särskild kod när du loggar in i tjänsten, så att mottagaren vet vilket företag du vill anmäla. Ta med dig Sveriges bästa tv-upplevelser på resan! Om det trots vårt arbete med arbetsmiljö och etik händer att lagar och regler bryts ska du som jobbar i våra produktioner i första hand rapportera det till din närmaste chef eller annan chef inom organisationen som du har förtroende för. Årets julbrasa är inspelad i Julita gård i vackra Sörmland. Rutiner och nya regler förändrar vi hela tiden, i takt med utvecklingen. Funktionerna för textning upphör därmed inte i samband med detta utan hittas liksom tidigare på sidan 199. Sådana anmälningar hanteras eller besvaras inte i den tjänsten.

Next

Serier i TV4 Play

Tv4 play serier

Intervjuar vi äldre eller andra utomhus har vi extrainköpta långa mic-stavar för säkert avstånd. I C Mores sportutbud samlas världens bästa fotbollsligor i form av Serie A och La Liga under samma tak som till exempel den svenska landslagsfotbollen, internationella kval och mästerskap i fotboll, Sveriges främsta hockeyligor och världens bästa golf. Viveka Hansson, Programdirektör nyheter och samhälle Ingen medarbetare som jobbar med våra produkter, tjänster och vårt innehåll ska behöva känna sig utsatt eller trakasserad. Starka personporträtt och historiska dokument varvas med nutidsskildringar, crime, medicin, mänskliga öden och stora klassiker. Du behöver inte ange vem du är eller några kontaktuppgifter. Förgyll hösten med den andra säsongen av hyllade Keeping Faith där advokaten Faith Howells, spelad av Eva Myles, dras in i ett nytt mysterium.

Next

TV4

Tv4 play serier

Hemlighetsmakeriet bakom vilka som sjunger är verkligen på en helt annan nivå. Om C More är sedan tre år tillbaka Sveriges snabbast växande streamingtjänst, och är en av landets mest poplära leverantörer av betal-tv-kanaler. Gäster i studion sitter inte längre nära varandra eller programledare. Blood Brittisk psykologisk thrillerserie om en kvinna som återvänder till sin hemby på den irländska landsbygden efter att hennes mor hastigt avlidit under mystiska omständigheter. Mickan hemsöks av en gammal mobbare som är nyinflyttad i kvarteret och Fredde inser att det finns mer i livet än pengar.

Next

Program & kanaler

Tv4 play serier

Men när Caden bryter ihop förändras spelplanen för den splittrade familjen, och när Caden inte längre är att räkna med hotar mörka hemligheter att förgöra allt som Max byggt upp. Vi står nu troligen inför ett läge som kommer att bli värre i vårt land. Och ingen har väl undgått att kanalen bjuder på en premiär varje kväll — året runt! De har aldrig träffats och delar varken ålder eller intressen, men alla fem har tröttnat på att vara ensamma. Det behovet har vi också mött genom extrainsatta program: Dina frågor om Corona. Solsidan, säsong 6 Säsong sex utspelar sig 1,5 år efter långfilmen och består av tio avsnitt. Laz Ingram får det ärofyllda uppdraget att leda den första bemannade rymdfärden till Mars. Dette er flaggskipet i sportsdekningen, men Viasat 4 sender også andre fotball- og hockeykamper.

Next