Ullevi platser konsert. Ullevi

Hur bra är denna platsen på Ullevi Arena?

Ullevi platser konsert

Övriga konserter närmaste veckan är inställda, bland annat Miss Li och Lloyd Cole. For all hotels near Nya Ullevi click. Men det är så det ser ut i dagsläget, finns inget mer att göra, säger Daniel Claesson. Tickets Tickets for events at the Nya Ullevi can be bought online via , by phone +46 31 81 10 20, or at the box office of the Scandinavium indoor arena located just south of Nya Ullevi. På Instagram skriver Håkan att han för 20 år sedan inte hade kunnat tro att så pass många skulle höra den Men att han nu ses som en av Sveriges allra största artister, säger motsatsen. Men med frivilliga donationer kan allt bli verklighet. Artisten Andreas Kleerup skulle ha spelat på Nefertiti i Göteborg på lördag, men skriver nu på Twitter att spelningen är flyttad.

Next

Håkans Ullevikonserter kan skjutas upp på grund av Corona

Ullevi platser konsert

The stadium is part of a complex consisting of several other sports and event facilities, among which the stadium, the current home of the three Gothenburg clubs. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi kommer att fortsätta följa utvecklingen noga. Besökarens namn, inte köparens, ska stå på biljetten. Jag drar inte alla sittplatser över samma kam. Känner man sig helt utanför eller får man en bra konsertupplevelse även däruppe? Var är den bästa sittplatsen på Ullevi? Även fredagens konsert med Bryan Adams på Scandinavium skjuts upp.

Next

Metallica

Ullevi platser konsert

Hur mycket får Håkan av de totala intäkterna? Sedan 2010 har han sålt ut Ullevi fem gånger och snart en sjätte gång. Något som däremot är säkert är att scenen på Way Out West inte längre rymmer antalet besökare som vill se Håkan. Visiting redditors from elsewhere are also welcome! Håkan har antingen ett fast gage, ett gage som procent av biljettintäkterna eller något liknande. D, och det skulle vara jättebra platser. You can either choose one north-west of the stadium toward the main rail station, or one toward the south near the nightlife areas. Vi förväntar oss att det kommer vara så här i månader framöver. Ni försöker räkna ut vinsten för konserten, men det är inte samma sak som vad som går till Håkan.

Next

Håkans Ullevikonserter kan skjutas upp på grund av Corona

Ullevi platser konsert

Anna-Clara Olofsson, presskontakt på Live Nation, säger att den konserten inte påverkas i nuläget — men att det kan komma att ändras. Hela debutalbumet spelades, låt för låt, med Håkan iklädd sin älskade sjömanskostym inför tusentals åskådare i Slottskogen. Och platsen är inte allra längst bak, utan runt mitten av arenan under bokstaven S. Vi köper, säljer och byter biljetter och vill erbjuda marknadens bästa villkor, den smidigaste transaktionen och den bästa servicen. Media ackrediterar in sig på Dawit Läktaren genom att kontakta Björn Nilsson på bjorn. Their stay lasted until 1992 when they moved to the smaller Gamla Ullevi which better fitted their attendances. Dock ber vi er att gå in genom den entrén som tillhör den sektion där ni ämnar se matchen.

Next

Ullevi Konsertbilletter, program, informasjon

Ullevi platser konsert

Förhoppningsvis får vi höra en fantastisk blandning av äldre klassiker och nya favoriter. Om bokningen gäller flera biljetter kommer det att stå samma namn på samtliga biljetter. Du fyller i besökarens namn i bokningsprocessen. Om biljettköp till Rammstein: Officiell biljettleverantör till konserterna i Göteborg är. Info: Biljettpris: 400-625kr Platser: 75 000 Totala intäkter: 30 milj - 46. Vi följer utvecklingen hela tiden, och står bakom de beslut som regeringen tar. Är nu orolig att jag inte kommer kunna se ett smack ifrån scenen.

Next

Metallica

Ullevi platser konsert

Hur stämningen blir just där kan väl diskuteras. Jag var på Ullevi 2003 och satt då riktigt nära scenen på den nedre läktaren. Nej skärmar kommer inte vara i vägen därifrån. Sektion att undvika är O då ljudet ofta kan studsa där uppe tydligen. En annan sak jag var lite fundersam kring var väl att de en av de stora skärmarna kommer va i vägen för scenen om man ser det därifrån? Visst ljudet är inte alltid det bästa när man sitter vid sidan precis vid scenen sektion C t.

Next

Viken plats är bäst på Ullevi?

Ullevi platser konsert

Detta efter att en anställd har smittats av coronaviruset. Angående framtida spelningar är det i dagsläget svårt att fatta några beslut. Då svarar självklart många att ståplats är det bästa och det är det ju om man står långt fram iaf. Sedan konserten 2010 har Håkan hunnit släppa tre nya album med flera nya klassiker som vunnit musiksveriges hjärtan. Jag hade ju hellre köpt ståplats än biljett på den sektionen. Live Nation: Säkerheten högsta prioritet Även Iron Maiden spelar på Ullevi den 27 juni.

Next

Ullevi Tickets

Ullevi platser konsert

Avenyn, the principal nightlife street, is a mere 10-minute walk away from the stadium. Four group matches were played at the stadium during the 1958 World Cup, along with a quarter-final, the semi-final between Sweden and West Germany 3-1 , and the match for third place. På grund av det logistiska arbetet och att arenan för statistik över publikinsläpp per sektion så underlättar det om ni håller er på en och samma sektion under hela matchens gång. The hub for Swedes on reddit and our community here! There are furthermore several routes passing the stadium e. Vi kommer att uppdatera alla biljettköpare om det blir några ändringar, men just nu planerar vi alltså för att konserterna kommer att genomföras. I ett pressmeddelande berättar man att beslutet gäller all publik verksamhet de närmaste två veckorna till en början.

Next