Under bæltestedet analyse. Sara: Under bæltestedet

Under bæltestedet Analyse

Under bæltestedet analyse

Jeg synes at sommerøndag er bedre end under bæltestedet, fordi at filmen fanger én, nogenlunde i midten af filmen. Han virker lidt stresset i filmen, jeg tror han er igang med en skilsmisse med sin første kone. Plot point 2: Handlingen tilspidses, og en ny begivenhed skaber en situation, der bringer handlingen til afslutning Handlingsplan: Udgøres af det du kan se og høre. Hendes halskæde og så er der sikkert mere! Som er 3 minutter ind i kortfilmen Som er 8:30 minutter ind i kortfilmen. Mikkel og Søren er ikke venner mere, selv efter Søren kommer for at undskylde. Han lader til at være en gentleman, han virker som en sød og venlig person, som er flink over for alle mennesker.

Next

Britts blog: Under bæltestedet

Under bæltestedet analyse

Filmen er dramaturgisk bygget op efter plot-point-modellen. Derfor behøver Mikkel ikke at anstrenge sig, og få Naja til at kunne lægge mærke til ham. Jeg tror at han har uheld med kvinder, og det tror jeg Naja kan mærke på hans væremåde. Naja og Mikkel er lykkelige, og et lille år efter får de en datter, Sofie, som bliver deres lille øjesten. De ligner jo at det er på vej til en flirt eller der er jo en flirt men det er på vej til at blive noget mere end en flirt.

Next

Sara: Under bæltestedet

Under bæltestedet analyse

Et paralleklip er at man ikke ser ansigterne men at det skifter fra boret til under boret. Vær især opmærksom på beskæring, dvs. Plot-Point-Model: det ene vende punkt er der damen kommer ind og det andet er der den ene fyr taber skeen. Tanker og referat om filmen: Jeg synes filmen var underlig, det var en usædvanlig film, jeg har aldrig set noget lignende. Forskellen mellem sommersøndag og under bæltestedet: I begge filmen har det meget at gøre med deres handlinger og bevægelser. Find fremdriftselementer som fx varslinger og parallelklip. Men det viser sig så at det faktisk er nogle venner som er meget interesseret i hinanden.

Next

zeliha5x: Under Bæltestedet

Under bæltestedet analyse

I sommersøndag viser de deres ansigter, og i underbæltestedet viser de nogle dele af ansigtet, og bruger bevægelser med kroppen. Hurtigskrivning: Jeg synes at filmen var ret mærkelig. Få steder er vinklen i fugleperspektiv, og man ser billedet oppe fra loftet og lige ned 03:00 og 09:24. Under bæltestedet handler om to mænd som der taler sammen om alt muligt og så kommer der en kvinde som den ene kender så begynder de og tale og den ene mand flirter med kvinden men under bordet sker noget andet. Så denne lille kortfilm kan man godt kalde for et trekants drama! Vi ved mere en en af personerne og det er ham som damen ikke fletter ben med og grunden til at vi ved mere end ham er fordi det øger spæningen for dem der ser filmen og også så man kan følge med i hvem det er af dem der vinder konkurrencen om at få hende. Jeg tror at han har uheld med kvinder, jeg tror han har været gift og skilt, og har en datter.

Next

Kübra's Blog.: Under Bæltestedet

Under bæltestedet analyse

Personkarakteristik Mikkel: Mikkel ligner en som også er ved starten af 40'erne. Han har medium gråt skæg og hår. Du får ikke alt at vide om karakterenes fortid og tanker, du får ikke alt det der sker at se. Den viser os, hvordan vi med kropssproget er i stand til at kommunikere, uden det store brug af dialog. Men stadig - jeg er meget til spænding, og ikke så meget til langtrukket drama. Jeg synes at der var lidt konkurrence med begge af mændene, og jalousi.

Next

Britts blog: Under bæltestedet

Under bæltestedet analyse

Fra starten af kunne man se, at det havde noget at gøre med forførelse, man ser en dame, i en rød kjole. Jeg synes, at filmen er meget god, for den viser hvad der sker, når 2 venner begge vil have det samme, nemlig at de ender med at blive uvenner. Analyse------------------------------------------------------- De to mænd Mikkel og Søren har to vidt forskellige personligheder! Imens foregår der under bordet — under bæltestedet — en anden form for flirt. Jeg tror at hun var hans første unge kærlighed. Som sagt virker det så også som om at Søren også er meget interesseret.

Next