Vain elämää paula vesalan päivä. Nuorena laitoshoidossa! Vain elämää

Vain elämää

Vain elämää paula vesalan päivä

Hän esitti kappaleen Aili Järvelän ja Jutta Rahmelin kanssa. Olin innoissani ja erittäin fiiliksissä Tonin heittäytymisestä tämän biisin maailmaan. Joutui laitoshoitoon Paulan tämän viikon Vain elämää -jaksossa uidaan syvissä vesissä, kun hän paljastaa yksityiskohtia vaikeasta nuoruudestaan. Hän piti kappaleen tekstiä rajuna ja paljon tunnetta sisältävänä. En muista, että millään kaudella olisi näin kovaa tykistystä, kappaleiden versiointia. Evästeitä käytämme vain kävijäseurantaan sekä suosikit toimintoon. Uusi Fantasia, Celebrities Records, 2010.

Next

Saiko Paula Vesalan Tulkoon mitä vaan sinutkin sanattomaksi? Lauri Tähkän Vain elämää

Vain elämää paula vesalan päivä

Vuonna 2011 Paula Vesala ja julkaisivat sota-aiheisen Kiestinki-albumin. Elastinen sai kunnian aloittaa uuden kauden ja biisiksi hän oli valinnut Nauravan kulkurin. Paula Vesalaa alkoi hienot vedot huimata. Näin syvä tunteiden virta kyllä vei täysin mukanaan. Noina aikoina nuori nainen sairastui vakavaan masennukseen.

Next

Mielikuvituksen melodiat

Vain elämää paula vesalan päivä

Kerätyn tiedon avulla varmistamme palvelun toimivuuden ja jatkuvan kehityksen. Hyvin mielenkiintoinen ja teatraalinen veto, vaikka nyt alkuperäisen nähtyäni huomasin, että olisi voinut tuo Tonin versio olla vähän enemmän vielä erilaisempi. Perjantaina Vain elämää -ohjelmassa viettiin Vesalan päivää. Edellä mainittu kappale nousi latauslistan kolmanneksi ja radiosoittolistan viidenneksi. Vain elämää perjantaisin Nelosella klo 20. Kotimaisen popin eturivissä paistatteleva Paula Vesala, 37, oli hiljattain yhtä hymyä Vain elämää -lehdistötilaisuudessa. Voit halutessasi kieltää tietojen keräämisen evästeiden avulla.

Next

Vain elämää: Lauri Tähkä tulkitsee Vesalan kappaletta

Vain elämää paula vesalan päivä

Vieläkin vaikeaa, on tunnustaa, ketä oikein rakastaa. Tiedossa on ennennäkemätöntä ilotulitusta, mikäli artistien sanaan on luottaminen. Tuntui, että olivat toinen toistaan hienoimpia. Biisi kasvoi loppua kohti massiiviseksi tunteen paloksi, kun Tähkä päästeli menemään täysin palkein. Elan versio oli tosiaankin omanlaisensa ja ihan piristävällä tavalla. Ota yhteyttä -lomakkeen viestit lähetetään suoraan ylläpidon sähköpostiin ja tuhotaan käsittelyn jälkeen. Vaikken hänen laulutavastaan oikeastaan välitä, on hänellä persoonaa ja karsimaa kuitenkin sen verran, että ihan mielenkiinnolla jaksaa seurata häntä tässä ohjelmassa.

Next

Vain elämää

Vain elämää paula vesalan päivä

Tuntuu, että sun pää on täynnä jotain ihmeellistä ja hienoa. Upposi mereen unteni kukkivat kunnaat. Paula Vesalan ensimmäinen studioalbumi julkaistiin 17. Muistelin, että biisin alkuperäinen esittäjä olisi ollut Tapio Rautavaara, mutta olin väärässä. Vain elämää -artistien päivät: Antti Tuiskun päivä 6. Toni Wirtanen versioi vuoden 1972 Syksyn sävel -kipaleen Brontosauruksen yö, ja kuten sanoivat, niin biisi on täysin unohdettu, jota ei missään oikeastaan ole voinut kuulla pitkään aikaan. Rotkoni rauhaan kuin peto kuoleva hiivin.

Next

Vain elämää: Lauri Tähkä tulkitsee Vesalan kappaletta

Vain elämää paula vesalan päivä

Mahtava osoitus Jennin monipuolisuudesta ja upeasta äänestä, jolla voi tehdä melkeinpä mitä vain. Pikainen katsaus netin ihmeelliseen maailmaan Fono. Jenni Vartiainen esitti illan viimeisenä biisinä Kohtalokkaan samban. Kauden päätteeksi ohjelmasta esitettiin myös kolme joulujaksoa, joiden pohjalta Vesala julkaisi kolme singleä. Kadehdin sinua, toi on ihan törkeen siistiä! Paula Vesala Lappeenrannan Yöt -tapahtumassa vuonna 2013. Hän ei tehnyt biisistä Apulannan biisiä vaan enemmänkin Toni Wirtasen biisin.

Next

Toni Wirtanen, Samuli Edelmann, Paula Vesala, Vesa

Vain elämää paula vesalan päivä

Tähkä kertoi jaksossa tehneensä kappaleen sen jälkeen, kun ensimmäinen. Eri esittäjiä, Universal Music Group, 2006. Levy ylitti platinarajan reilussa kuukaudessa, ja sitä on myyty yli 20 000 kappaletta. Paulan elämän varrelle on mahtunut vaikeita ja surullisia aikoja, joista hän kertoo varsin avoimesti Satulinnan tv-kameroille. Vesalan versio oli riisuttu, herkkä, surullinen, mutta silti toiveikas. Tätä kun katselen, kaikkee ymmärrä en, oonko riittävän suomalainen, Tuiskun versiossa lauletaan. Vain elämää eka artistipäivä Antti Tuiskun päivä pe 6.

Next

Vain elämää (Nelonen)

Vain elämää paula vesalan päivä

. Ei kaikille saa elämää ihanaa, täällä töissä raadetaan. Olen pitkään tykännyt Samulista, sillä hän osaa tulkita biisejä niin, että tunne todella välittyy kuulijalle. Paula Koivuniemi oli valinnut Eino Leinon runoon sävelletyn Lapin kesä -kappaleen, joka lienee monille ensimmäinen biisi, joka Veskun tuotannosta tulee mieleen. Samuli Edelmann puolestaan keräsi pisteet kotiin vahvalla ja intensiivisellä tulkinnallaan Väliaikainen-biisistä, joka pisti miettimään kappaleen sanoja eri tavalla kuin tähän asti. Kappale nousi latauslistan kärkeen ja radiosoittolistan neljänneksi.

Next