Vallila kirjasto. Lukupiiri

Kirjasto

Vallila kirjasto

The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. Puu-Vallilan sydämestä löydät pieniä piiloputiikkeja, puistoja ja pian myös uudistuneen Pikku-Vallila-baarin. Riviera on myös huippuosaava cocktailbaari, jonka näennäisen pelkistetty sisustus on täynnä taidetta. Kalasatamasta on siltayhteys Mustikkamaalle ja edelleen Korkeasaareen. Pohjoisen kantakaupungin Hermanni ja Vallila ovat noin 12 tuhannen koti ja yli 20 tuhannen työssäkäyntipaikka.

Next

Kirjasto

Vallila kirjasto

Trendikäs Vallila yhdistää uutta ja vanhaa Helsingin idyllisimpiin kaupunginosiin kuuluva puu-Vallila on täydellinen suunta sunnuntaikävelylle. Uusi Kalasataman alue sijoittuu osin Hermanniin ja myös Etelä-Hermannia uudisrakennetaan. Marrakech Madness -brunssille kannattaa tehdä pöytävaraus, sillä ne ovat todella suosittuja! Rivierassa voi kuitenkin katsoa klassikkoelokuvia sekä uutuuksia uppoutuneena nojatuoliin, nauttien samalla vaikka nachoja ja virvokkeita. Koska paikalla on lähes aina runsaasti jästejä, kannattanee valita sellainen aika jolloin on vähemmän liikennettä. Brunsseistaan kuulu tarjoilee myös illallista viihtyisissä puitteissa. Tiedostava, trendikäs ja kulmikas kaupunginosa kutsuu nautintojen keskelle ja elämän ytimeen.

Next

Lukupiiri

Vallila kirjasto

Saarella voit uida, ulkoilla, lenkkeillä tai hypätä hetken mielijohteesta mukaan päätähuimaaville köysiradoille. Alue sai viime vuonna valmistuneen ostoskeskus Redin myötä lisää näkyvyyttä, mutta jo sitä ennen teollinen alue oli alkanut pulputa uutta elämää. Avikaisen söpöt kissa-ruisleivät leipomon näyteikkunassa. Kalliossa on jotain aitoa ja aseista riisuvaa, eikä ihme että sieltä on Happoradion biisin mukaan vaikea päästä pois. Rekit ovat pullollaan ekologisia, eettisiä ja hyvännäköisiä vaatteita ja asusteita.

Next

Hermanni ja Vallila

Vallila kirjasto

Kirjaston uusi tila sijaitsi edellisvuonna valmistuneessa Sammatintie 2—4:n talossa, jonka kivijalasta kirjastolle oli vuokrattu 200 neliötä tilaa ja 50 neliön lisätila. . Helsinkiin tutustuminen julkisilla on helppoa ja nopeaa, ja siksi kannattaa tutkimusmatkailla myös ydinkeskustan ulkopuolelle. Päätös kirjaston perustamisesta oli tehty jo kymmenen vuotta aiemmin. Kätkö vie Vallilan kirjastolle, yhdelle Vallilan kiintopisteistä. Kirjasto palveli asiakkaita kaikkina päivinä paitsi jouluaattona ja -päivänä. Vanha teurastuslaitos avattiin kaupunkilaisten käyttöön vuonna 2012 ja nyt sieltä saa esimerkiksi kaupungin parasta pitsaa.

Next

Lukupiiri

Vallila kirjasto

Pohjois-Afrikka- ja Lähi-itä-teemainen ravintola on valloittanut kalliolaisten sydämet, ja laajentanut myös muualle Helsinkiin. Vallilan kirjastolla on näyttelytila Galleria Kajava, jossa järjestetään kuukausittain vaihtuvia näyttelyitä. Hakaniemen Pitkäsilta tuntuu jakavan kaupungin kahtia. Kirjasto toimii suunnittelemassa korttelitalossa, joka on suosittu arkkitehtuurinähtävyys. Kirjautuminen asiointipalveluun Helsingin kaupungin sähköiset asiointipalvelut ovat avoinna ympäri vuorokauden. Kirjaston alkuperäinen nimi oli Hermannin haaraosasto. Vanhan tulitikkutehtaan tiloista voi jatkaa keikalle , ja bailaamaan edelleen samassa kompleksissa viihdyttävälle.

Next

Myymälät

Vallila kirjasto

Reviewer notes Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. Juha Leiviskän suunnittelemassa Vallilan korttelitalossa toimii kirjaston lisäksi päiväkoti. Vilkasta Mäkelänkatua puolestaan reunustavat kirjasto, kaupat ja ravintolat, ja uusia liikkeitä pulpahtelee koko ajan. Uusissa viihtyisissä tiloissa toimii myös kahvila, joka on auki aamupäivisin ja iltapäivistä eteenpäin. The cache takes you to Vallila library.

Next