Vantti ruokalistat. Kouluruokailu

pro peruskoulu: Kouluruokailu 4.

Vantti ruokalistat

Kaksi kolmasosaa oppilaista syö koululounaan joka päivä. Tiimikokeilun tavoitteena on kehittää palvelualueista kustannustehokkaita ja asiakaslähtöisiä sekä huolehtia yhdessä Korso-Koivukylän palvelualueesta. Reilun kaupan kahvia, teetä ja hunajaa on säännöllisesti tarjolla Vantin neljässä henkilöstöravintolassa sekä Tikkurilan lukiossa. Välillä saan avunpyyntöjä, jolloin on mentävä tekemään esimerkiksi kaatuneen maidon loppusiivous. Vanhuspalvelujen asiakkaiden ruokailussa tärkeintä on ruoan tuoma mielihyvä, virkistys sekä toimintakyvyn ja vireyden säilyttäminen. Hänen mukaansa ruokailu puhututtaa paljon ja oppilaitakin kiinnostaa, mitä ruoka sisältää. Ruokaa on hyvä ottaa aluksi sen verran, kuin jaksaa syödä.

Next

pro peruskoulu: Kouluruokailu 4.

Vantti ruokalistat

Toinen syy ovat julkisia hankintoja sitovat kilpailutusehdot, joissa lähiruokaa ei voi hankintakriteerinä erikseen korostaa. Vantaan nimikkopäivää juhlitaan vuosittain 15. Vantti ylitti vuonna 2013 sille asetetut taloudelliset tulostavoitteet. Kisaan on valikoitunut innovatiivisia, oppilaita ajattelevia, kehityshaluisia ja ammat. Tehtävät ovat säilyneet vuosien varrella samoina, nyt työtä tehdään Vantissa.

Next

Ajankohtaista

Vantti ruokalistat

Työn hyviä puolia on myös itsenäisyys. Kuluvan vuoden tavoitteena on ulkoisen hankinnan kehittyminen tavoitteidemme mukaisesti. Myötämäen mukaan yksi syy ovat suuret hankintavolyymit, joihin pienemmillä ruuantuottajilla ei ole mahdollisuuksia vastata. Tekniset palvelut vastaavat toimitilojen ennakoimattomasta korjauksesta ja ulkoalueiden rakenteiden ylläpidosta ja leikkivälineiden tarkastuksesta. Lisätietoja ruokaraadeista saa oman päiväkodin keittiöstä tai päiväkodin henkilökunnalta. Lue linkistä lisää mitä kaikkea dronella voi tehdä ja miten se helpottaa kiinteistönhoitajien arkea.

Next

Vantti numeroina SISÄLLYSLUETTELO LIIKEVAIHTO PALVELUITTAIN PDF Ilmainen lataus

Vantti ruokalistat

Syksyllä 2014 ruokaraadit äänestivät toiveruokia, joita on ollut keväästä alkaen ruokalistoillemme. Oma lautanen, lusikka ja ruokajuoma mukaan ja puistoon ruokailulle! Soitan pianoa kotona omaksi ilokseni. Työpäivä alkaa klo 7 ja päättyy Olen toinen keittiön kokeista ja ohjaan oman työni ohella uutta kokkia. Ruokalista tehdään kerrallaan kolmeksi kuukaudeksi. Ammatillista perehdyttämistä kehitetään yhteistyössä liiketoimintayksiköiden kanssa. Ne voivat olla toiveruokia, mutta myös ruokailun sujumiseen ja ruokailuhetken viihtyisyyteen liittyviä ehdotuksia.

Next

SYÖMÄÄN!

Vantti ruokalistat

Lisäkkeenä näkkileipää, levitettä ja maitoa. Päiväni alkavat yleensä sähköpostiviestien sekä Tehowebin työpyyntöjen lukemisella. Lähtökohdat vuoden 2014 toiminnalle ovat hyvät. Palloiluhallin pelikellot on myös pidettävä kunnossa. Makuraadit Makuraadit toimivat Lipunkantajan, Hepopuiston ja Hämeenkylän päiväkodeissa. Mielenkiintoni ruokaan on kasvanut ajan myötä. Vantin ruokalistoilla on Vantaan päivän kunniaksi perinteisesti lohikeittoa.

Next

Ateriapalvelut

Vantti ruokalistat

Esimies on tyytyväinen, kun paikat on pidetty kunnossa hyvällä siivouksella. Kilpailuun he suunnittelevat ruokia, joista tulee oppilaiden uusia lempiruokia. Vantissa olen ollut luomassa ruokalistaa alusta alkaen yhteistyössä Vantaan kaupungin tilaajapalvelujen kanssa. Vartijan työtehtäviin kuuluu turvallisuudesta vastaamisen lisäksi mm. Nälkäkiukku johtuu alhaisen verensokerin aiheuttamasta ärtyisyydestä, ja voi armottomasti osua niin pienen kuin suuremmankin kohdalle.

Next

Viikon ruokalista

Vantti ruokalistat

Lisätietoja saat päiväkodin keittiöstä ja alla olevasta Päiväkotiruokailun tietopaketista. Minulle työssä parasta on itsenäisyys sekä mukavat ja ammattitaitoiset alaiset. Nyt asiakkaina oleva sodan nähnyt sukupolvi pitää perinneruoista ja on tyytyväinen kaikkeen. Yhteistyö kaupungin tilaajapalvelujen kanssa on älyttömän hyvää ja sujuvaa. Tarjoamme kouluissa ja päiväkodeissa joka päivä kasvisruokaa ja liha- tai kalaruokaa.

Next

Vantti numeroina SISÄLLYSLUETTELO LIIKEVAIHTO PALVELUITTAIN PDF Ilmainen lataus

Vantti ruokalistat

Palvelutyöntekijä tekee sekä ateria- että puhtauspalvelun tehtäviä. Vantin ruokalistat perustuvat virallisiin ravitsemussuosituksiin. Ruokalistoilla näkyvät eri satokaudet, vuodenajat ja juhlapyhät. Kesälista toteutetaan myös kesällä 2016. Länsiväylä: Koulujen ruokalistat kiertävät viiden viikon välein ja ne laaditaan ravitsemussuositusten perusteella.

Next