Varax keinu. Varax Pihakeinu Retro, 3

Pihakeinu Retro 3

Varax keinu

Varax-nimi juontaa juu­rensa x-kirjaimen muotoi­sesta vara­jakkarasta, Vara-X:stä, joka on erin­omainen esi­merkki kodin muut­tuviin tar­peisiin suun­nitel­lusta tuot­teesta. Kätevä irrotettava katos mahdollistaa varjoon hakeutumisen auringon porottaessa hellepäivänä. Yritys valmistaa tuotteita vankalla, useiden kymmenien vuosien aikana hankitulla kokemuksella tiedostaen suomalaisten asiakkaiden tarpeet ja kotimaan ilmaston asettamat vaatimukset. Maskun valikoimasta löydät keinut jokaiseen makuun — tervetuloa tutustumaan runsaaseen valikoimaamme! Hienosti olette pysyneet ajassa, ja modernisoineet kiikun värin ja materiaalin. Puinen ei varmaan olisi onnistunut. Keinu oli juuri sellainen kuin olimme toivoneet ja kokoaminen helppoa. Mukavia juttutuokioita ovat mummot viettäneet keinussa.

Next

Varax pihakeinu Riviera sininen

Varax keinu

Mukava Varax Duo-keinu sopii pieneenkin pihaan tai parvekkeelle. Metallirunkoiset keinumallit ovat kevyitä ja niitä on helppo siirtää tarvittaessa. Suomalaista laatua edullisesti ja kotiinkuljetuksella Varax on klassinen valinta kotiin ja puutarhaan. Varaxin kätevä suojapussi suojaa pihakeinua sateelta silloin kun se ei ole käytössä. Onnistunut ostos ja juurikin oikean kokoinen pienelle kuistille! Varax Solutions tarjoaa monipuolisia palveluita kaikkiin metalliteollisuudenalihankinta tarpeisiin.

Next

Varax

Varax keinu

Varax Retro -pihakeinu on tuo tuulahduksen mennyttä aikaa pihallesi. Tosin tein homman varjossa, ettei nahka palanut. Muistan, että kiinnikkeet ruostuivat, kun metalli hiertää metallia. Keinu toimitettiin irrallaan eurolavalla, joka jätettiin asiakkaan riesaksi. Pitäisi ehkä säätää vielä istumakorkeutta, että olisi vielä mukavampi istua. Puukaluston ei ole hyvä olla taivasalla, jos sataa vettä.

Next

Varax pihakeinu Riviera sininen

Varax keinu

Hankin viereen peltilaatikon, johon panen kirjan, juomapullon, paperia, kynän yms, ettei tarvitse juosta sisältä hakemaan. Yrityk­sen tarina alkoi Ähtävän Villana v. Lisäksi Varax Living kehittää, valmistaa ja myy kotimaisia tuotteita koteihin, puutarhoihin ja pihoihin. Onnistuin 77v kasaamaan tämän yksin. Suvi tassut vaihdettu korvaavaan tassuun TilauslomakeRastita lomakkeesta tilaamasi tuote ja kirjoita haluttu määrä sekä yhteystiedot. Varax-tuotteet valmis­tetaan elämän arkiset tarpeet huo­mioiden ja tuot­teiden suun­nittelua siivit­tävät uteliai­suus ja kekse­liäisyys. Perinteikkäässä pihakeinussa kelpaa paistatella kesäpäivää terassilla tai puutarhassa.

Next

Pihakeinu Retro 3

Varax keinu

Mikäli et löydä vastausta, otathan reilusti yhteyttä — autamme mielellämme! Jos jaksaa itse fiksata puuosat, keinusta tulee oikein mainio. Lisäksi keinu on varma hitti niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa, ja usein juuri se pihan suosituin oleskelupaikka. Mikä on sen rentouttavampaa kuin heijailla edestakaisin pihakeinussa kauniina kesäpäivänä? Toimitus toimi moitteettomasti ovelle saakka. Samalla pääset nauttimaan kotiinkuljetuksen helppoudesta. Valitse haluamasi pehmusteen kuosi valikosta. Vuosi­kymmenten koke­mus putki- ja pelti­tuotteiden valmis­tamisesta tekee Varaxista Suomen joh­tavan vapaa-ajan­kalus­teiden valmis­tajan.

Next

Varax Pihakeinu Retro, 3

Varax keinu

Kauniit ja kestävät Varax-puutarhakalusteet netistä Varax on tarjonnut suomalaisille legendaarisia tuotteita usean vuosikymmenen ajan. Katosraudat: 3-hengen istuttava keinu: A: 184 cm, B: 116 cm Ripustuskoukut: De Luxe vas. Tuote saapui ajallaan ja sen käyttöönotto oli helppoa. Ihmettelen että kun teillä on leveämmät tassut myynnissä kylläkin toisiin keinuhin tarkoitettu niin lisätkää ne mukaan pakettiin. Olen ollut erittäin tyytyväinen ostokseeni, olin haaveillut siitä jo vuoden päivät.

Next

Varax Pihakeinu Retro, 3

Varax keinu

Tuotantovaiheessa ei synny jätettä, sillä valmistus tapahtuu suljetussa järjestelmässä. Palveluihimme kuuluvat putkentaivutus, puristus, hitsaus, pulverimaalaus ja kokoonpano. Katosta vaihtamalla saat vanhemman keinun näyttämään taas uudelta. Puhelinmyyntimme palvelee joka päivä klo 22 asti. Puisessa pihakeinussa on taas oma tunnelmansa. Mikä parasta, voit tilata Varax pihakeinun pehmusteet myös erikseen laajasta valikoimastamme.

Next

Puutarhakalusteet

Varax keinu

Tutustu tuotevalikoimaamme, ihastu ja löydä ideoita ja inspiraatiota puutarhaasi. Jos etsit kestävää ja helppohoitoista ratkaisua, on metallinen pihakeinu oikea ratkaisu. Telineet pysyvät siis vankasti pystyssä ja pihakeinut, tuolit ja pöydät kestävät taatusti kovaakin käyttöä. Varaxin tuote­perheestä löydät trendien, muotojen ja värien hal­lintaan perus­tuvia teli­neitä ja kalus­teita nyky­aikaiseen kotiin, pihaan ja puu­tarhaan. Meiltä löydät kaikki palvelut saman katon alta: Metallikomponenttien suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen - pienistä tuoteosista aina pintakäsiteltyihin, asennettuihin ja pakattuihin tuotekokonaisuuksiin. Nyt jo uudelleen tavattoman tyylikäs, lapsuuden pihaleikkejä heijasteleva Varax Retro tarjoaa hetken hengähdykselle nostalgian lumoissa.

Next