Varmefag. Design vedovner og peisinnsatser

Dovre 760 WD

Varmefag

Slipp løs din indre designer, og velg mellom forskjellige elementer som tilsammen gir den nye vedovnen sitt helt eget uttrykk. Guide: Dette bør du vurdere før du velger ny vedovn Det er mange ting man skal vurdere når man skal ha en ny vedovn. Varmefag — En fagkjede med ekte ildsjeler Varmefag har 54 butikker fra nord til sør og er Norges største fagkjede for peiser og ovner. Type: Peisovn Vedlengde: 60 cm Varmeeffekt: 3600-14000 W Vekt: 230 kg Røykuttak, diameter: 150 mm Røykuttak: Topp og bak Brennkammer: Skamolx Overflate behandling: Sort lakk Materiale: Støpejern Trekksystem: Topptrekk og opptenningsventil Forbrenningssystem: Luftkammer med sekundærforbrenning Oppvarmingsareal: Takhøyde 2,4 m: Beregn 60-80 m² Forberedt for friskluft: Ja Askerake: Ja Askeskuff: Ja Mulighet for stålskorstein: Ja. I katalogen finner du våre vedovner, peisinnsatser, utendørsprodukter og tilbehør.

Next

Vedovn

Varmefag

Hvor mye du ønsker å legge i peiskjøpet er helt opp til deg. Det kan også være at du tenker over hvilken vedovn som har lang levetid, stor brukervennlighet og god varmeutnyttelse. . Gå på oppdagelse i våre kataloger og finn masse inspirasjon til nettopp ditt hjem. Vi fører de mest anerkjente merkene i markedet og det er hos oss du får det du egentlig ønsker deg. I tillegg kan du velge til funksjonen CleverAir, som er et automatisk spjeld som helt selv sørger for den optimale forbrenningen. Trenger du råd og tips om fyringsteknikk, trekkproblemer eller hvor stor ovn du bør velge, får du svar på dette og mye mer hos din Varmefag-butikk.

Next

Avd. Varmefag

Varmefag

Du kan også velge fra vårt store utvalg av. Utvalget av gasspeiser finner du i vårt gassmagasin. Det finnes mange forskjellige typer — både i forhold til utseende, størrelser og funksjon. Uansett om du bygger nytt eller renoverer din eksisterende bolig, kan en peisinnsats være nettopp den detaljen som gir boligen din karakter. Skal peisovnen primært brukes til oppvarming og ikke bare hygge, så kan du som hovedregel gå etter en peisovn som varmer opp 10 km2 per kilowatt. Dette handler spesielt om hvor stort et varmebehov du har i det rommet den nye peisovnen din skal varme opp. Plasseringen har blant annet innflytelse på hvorvidt vedovnen skal ha topp- eller bakutgang til skorsteinen.

Next

Avd. Varmefag

Varmefag

Design din egen peisovn Design din egen peisovn og få den akkurat som du ønsker. Med unike løsninger gir vi deg et tidløst, estetisk møbel, som skaper en hyggelig atmosfære i hjemmet ditt. Samtidig skal gulvet kunne klare vedovnens vekt, og brennbare materialer skal ha en bestemt sikkerhetsavstand til vedovnen. Runde, firkantede, høye, lave — det er mange forskjellige muligheter, og du kan velge det som passer best inn i nettopp ditt hjem. Hent en katalog hos den nærmeste av våre forhandlere eller se det her på hjemmesiden vår. Varmefag er medlem av — bransjeforeningen for miljøvennlige ildsteder og skorsteiner. Vedovnens design handler i høy grad om hva du liker.

Next

Design vedovner og peisinnsatser

Varmefag

Med en kombinasjon av solid håndverk og ny teknologi får du en peisovn som med garanti lever opp til dine forventninger. Er peisovnen på 7 kW, kan den varme opp et rom på opptil 70 kvm. Vi er ekte fagfolk som hjelper deg å stille de riktige spørsmålene og svare på dem. Undersøk alltid nasjonal lovgivning på området. Les videre og lær mer om hvilken peisovn som er den riktige for deg.

Next

Dovre 760 WD

Varmefag

Vakre, gjennomarbeidede produkter av høy kvalitet fortjener litt ekstra. Prisene spenner fra de mest prisgunstige peisovnene til de mest eksklusive løsningene. Det betyr at varmen fra forbrenningen strømmer ned over ruten og holder den fri for sotrester. Derfor trenger du ikke selv tenke på å åpne og lukke spjeldet — du skal bare legge på ved. Plasser din nye peisinnsats i et eksisterende ildsted, bruk den som en iøynefallende romdeler til å avrunde et hjørne eller til å binde to rom sammen.

Next

Dovre 760 WD

Varmefag

På kan du se de forskjellige mulighetene for håndtak, farger, høyder og mye mer. Det er viktig å ha i bakhodet hvor vedoven skal plasseres, og hvis du ønsker en frittstående vedovn eller en innbygget peis-innsats. Betrakt den fine designen som kjennetegner alle våre vedovner, gasspeiser og utendørsprodukter og bli inspirert av flotte bilder og fine historier. Hos oss møter du fagfolk som gir gode råd når du skal velge peis til hjemmet ditt. Alle våre peisovner er tegnet og skapt i skandinavisk designtradisjon - elegant og funksjonelt. Varmefag fører de mest anerkjente merkene på markedet; , , , , , og.

Next