Vg lista 2020 oslo dato. m.pcinpact.com » Avlyser VG

Spørsmål og svar om coronaviruset

Vg lista 2020 oslo dato

Når de har gått inn slippes resten av publikum inn på området. Svømmehaller, badeland, frisører, fysioterapaut, kiropraktorer og psykologer er alle pålagt stengt. Forbudet gjelder foreløpig til over påsken. Er du rullestolbruker eller bevegelseshemmet er det satt av et eget område du kan være på. Det er vanskelig å si og er avhengig av hvor effektive tiltakene myndighetene har iverksatt er.

Next

Oslo: VG

Vg lista 2020 oslo dato

Folkehelseinstituttet fraråder alle å reise til regionene Lombardia, Veneto, Emilia-Romagna og Piemonte i Italia. Det er så langt ikke bestemt om tiltaket med å stenge skolene vil forlenges enda mer, og dermed er det uklart når skolene vil åpne igjen. Det vil bli delt ut gratis ørepropper på området, det kan være lurt for både små og store for å ta vare på hørselen. Tipset hans er derfor å stille seg i kø tidlig for å få stå der man vil. Har du flere praktiske spørsmål om arrangementet, sjekk ut.

Next

Oslo: VG

Vg lista 2020 oslo dato

Mange av dem har vært i gang med planleggingen i måneder allerede. Det er lov å ta med egen mat og drikke, men inne på konsertområdet er det ikke tillatt med flasker, beholdere, termoser eller lignende. . Hjemmekarantene er for deg som ikke har symptomer på covid-19, men har vært utenlands de siste 14 dagene eller har hatt nærkontakt med en person som har testet positivt. Folkehelseinstituttets hovedtips er at god hoste- og håndhygiene reduserer risikoen for å få luftveisinfeksjoner - og også coronaviruset. Det nye coronaviruset smitter på samme måte som forkjølelse og influensa, gjennom dråpe- og kontaktsmitte.

Next

m.pcinpact.com » Alt du må vite om VG

Vg lista 2020 oslo dato

Hvis noen kan kjøpe inn varer til deg, fremfor at du selv drar på butikken, er det best. Har hatt en drøm siden 2015 om å få møte ham, jeg liker musikken hans og synes han er en så godhjerta person. Og helsedirektøren har understreket at det er siste utvei. Hans favorittartist fra i fjor var Alan Walker som fremførte Ignite, og litt spesielt var det at han også møtte stjerna på togstasjonen før konserten! Norsk Artist og låtskriver 70 3. Det kan være lurt å betale litt ekstra for en avbestillingsmulighet også.

Next

m.pcinpact.com » Avlyser VG

Vg lista 2020 oslo dato

Ikke ring legevakten hvis du bare er litt forkjølet. Utenriksminister Ine Eriksen Søreide oppfordrer også alle norske borgere som er på reise i utlandet om å vurdere å reise hjem så snart som mulig. Isak Heim, Morgan Sulele feat. Alle bes følge med på om de får symptomer de første 14 dagene etter kontakt med den syke. Det gjelder naturligvis også folk som kommer på besøk. For helsepersonell som jobber med pasientbehandling er det forbudt å reise til utlandet.

Next

m.pcinpact.com » Avlyser VG

Vg lista 2020 oslo dato

Vask hendene ofte og grundig med såpe og lunkent vann, spesielt hvis du har vært ute blant folk. Årets konsert: Sted: Dato: Fredag 21. OnklP, Stina Talling, Ina Wroldsen, Kristian Kristensen, Duncan Laurence, Astrid S. Det synes jeg er veldig koselig. Det må avklares med arbeidsgiveren din. Restriksjonene tilsier at man bør unngå enhver reise inn og ut av et område, såfremt de ikke er strengt nødvendige på grunn av arbeid eller helse. Vi spurte henne hva som er det aller beste med å dra dit.

Next