Vijesti iz minute u minutu. Koronavirus: Najnovije vijesti iz minute u minutu

Index Vijesti

Vijesti iz minute u minutu

To je četvrti ukupno u ovom gradu od početka epidemije koronavirusa u BiH. Riječ je o tri osobe iz Zenice, šest iz Sarajeva te po jednoj osobi iz Goražda, Kiseljaka, Bosanskog Petrovca i dvije iz Cazina. Ukupan broj oboljelih iznosi 4. Od jučer su umrle dvije osobe, kronični bolesnici, s Klinike za infektivne bolesti u Zagrebu. O čemu se točno radi pogledajte. Vlasnicima je omogućeno prošetati kućne ljubimce od 23:00 do 1:00 sat.

Next

HRT: Koronavirus

Vijesti iz minute u minutu

Riječ je o bliskim obiteljskim kontaktima s ranije oboljelim osobama vezanima uz žarište zaraze na otoku Murteru i u kninskoj bolnici. Ukupno je u Čitluku sada 29 zaraženih, a u Jablanici 6. Riječ je o pacijentu iz Bijeljine koji je imao više kroničnih udruženih oboljenja. Svi su, odmah po saznanju da su pozitivni, prebačeni u dio doma koji je prenamijenjen za privremeni izolatorij te će tamo boraviti pod nadzorom medicinskog osoblja. Oporavljenih je 473 što je zapravo 58 osoba više nego jučer. Ranije je iransko Ministarstvo zdravlja pogrešno prijavilo puno veći broj za broj novih slučajeva i smrti. Hrvati su iz Tirola, austrijske pokrajine koja je u potpunoj karanteni, vraćeni u konvoju šest autobusa i četiri automobila.

Next

Koronavirus: Najnovije vijesti iz minute u minutu

Vijesti iz minute u minutu

Statistički prikaz broja zaraženih u svim mjestima u BiH gdje se pojavio koronavirus. U Republici Srbiji je do 15 sati 9. U rizične skupine spadaju osobe s visokim tlakom, pušači, dijabetičari, pretile osobe i osobe starije od 65 godina. Crvenom bojom je označen ukupan broj pozitivnih slučajeva, crnom smrtni slučajevi, a zelenom broj oporavljenih. Sve četiri osobe su umrle sinoć. Riječ je o osobama iz Cazina, potvrdio je Krizni stožer Ministarstva zdravstva Unsko-sanske županije. Njemačka je zabilježila 2866 novih slučajeva zaraze, čime se ukupan broj u zemlji popeo na 130.

Next

Koronavirus: Najnovije vijesti iz minute u minutu

Vijesti iz minute u minutu

Riječ je o šezdesetpetogodišnjem pacijentu iz Laktaša, koji je imao više kroničnih udruženih oboljenja, potvrđeno je iz te zdravstvene ustanove. Kratki statistički pregled epidemiološke situacije u svijetu. Četiri su nova u Uskoplju te po jedan u Bugojnu, Zavidovićima i Novom Travniku. U Republici Srbiji je do 15 sati 4. Svaka životna dob ima svoju vrijednost, važno je da se držimo uputa koje daje Stožer i da postoji socijalna distanca.

Next

Iz minute u minutu sve gore: SAD prešao 20 tisuća umrlih

Vijesti iz minute u minutu

Pacijent je liječen u Klinici za infektivne bolesti od 31. Od jučer je preminula još jedna osoba, 1927 godište s nizom kroničnih bolesti. Ukupno su u BiH od posljedica koronavirusa preminule 34 osobe. Na Covid-19 pozitivne su po dvije osobe u Goraždu, Bosanskoj Krupi i Velikoj Kladuši, 11 u Sarajevu i tri u Cazinu. Ukupan broj zaraženih iznosi 329. Dodao je da je 39 osoba je u teškom stanju, a šest je na respiratoru.

Next

Index Vijesti

Vijesti iz minute u minutu

Time se broj zabilježenih slučajeva u ovoj općini popeo na 81. Njega se sumnjiči da je izvršio kazneno djelo izazivanje panike i nereda jer je objavljujući snimku u kojem iznosi lažne vijesti, utjecao na provođenje odluka i mjera u borbi protiv koronavirusa. Kratki statistički pregled epidemiološke situacije u BiH. Oni, kao i još jedna osoba koja je negativna na Covid-19, tijekom dana će biti otpušteni u kućnu izolaciju. Ozdravilo je ukupno 415 ljudi, što je 15 više nego dan prije. Vezani članci 9:15 Njemačka je zabilježila 315 smrtnih slučajeva u protekla 24 sata, objavio je njemački centar za kontrolu bolesti Institut Robert Koch na svojoj web stranici.

Next

Index Vijesti

Vijesti iz minute u minutu

To je objavio Stožer osječko — baranjske županije na konferenciji za medije. Potvrdio je to ravnatelj Doma zdravlja Kiseljak dr. Riječ je o 88-godišnjem pacijentu, kroničnom bolesniku, koji je bio na respiratoru i koji je bio kontakt sa bolnicom u Biogradu. Ukupno je testirano 33 djelatnika ove ustanove. Ukupno su u Srbiji zaražene 4. Riječ je o jednoj osobi iz Bihaća i jednoj iz Cazina. Ako se u sljedeća tri tjedna bude to držalo pod kontrolom, očekujem da bismo mogli dosegnuti taj plato i možda čak početi padati, ali to isto ovisi o virusu.

Next

Najnovije

Vijesti iz minute u minutu

Treba izbjegavati svaki kontakt s većim brojem ljudi, koristiti se maramicama. Na respiratoru je 39 osoba, oporavljenih je 125, priopćeno je na današnjoj konferenciji za medije. Grad Rovnj objavio je na što će sve pojačano paziti od subote do ponedjeljkaa, a angažirali su i zaštitarsku službu da pazi na ulaz i izlaz iz domova. Ukupan broj u ovom gradu popeo se na 23. Stožer civilne zaštite Grada Mostara je na današnjoj izvanrednoj telefonskoj sjednici zbog ljetnog računanja vremena donio odluku da su trgovine, kojima ranije nije zabranjen rad, dužne osigurati radno vrijeme do 19:00 sati. Dvije osobe ženskog spola preminule su u protekla 24 sata u Klinici za infektivne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banja Luci.

Next