Viktoria bergh ex on the beach. Hänt avslöjar: Kärleksparen från Ex on the Beach får egen serie

Simon Väliste och Viktoria Bergh har fått barn

Viktoria bergh ex on the beach

Så gick in, Ralf kan snart GÅ! Jag tycker om att följa din blogg. Men det blir inom de närmaste åren, det kommer inte att dröja tio år liksom, säger Simon Väliste. Det var lite starkare än annars och jag fick ett litet hopp om att det nu var dags! Tror att vi har varit mer vakna än sovit nästan. Ex on the beach-paret om bebisen Också den nyblivna mamman, Viktoria Bergh, har lagt upp flera bilder på sin lille son och skrivit om lyckan efter att äntligen ha fått föda. Åh för att vara proteinkladdkaka! Hur har pratat gått kring var ni firar jul? Dokusåpaparet ska nämligen bli föräldrar i höst.

Next

Simon Väliste och Viktoria Bergh från Ex on the beach ihop

Viktoria bergh ex on the beach

Simon Väliste och Victoria Bergh gifter sig Barnet är beräknat att komma 22 oktober och efter det kommer paret, som nyligen förlovade sig, att gifta sig med varandra. Du är den blogg jag går in mest på om dagarna, kul att följa dig i både bra och dåliga stunder. Frank åkte upp till farmor och farfar på landet så att ha lilla Ralf ensam hela helgen var ju en dans på rosor! Det får vi svar på i den nya serien. Det firades med en glass med kompisarna! Niklas Nilsson, 21, och Simon Väliste är bra vänner och därför undvek han Viktoria Bergh de första veckorna. När de fick frågan om att vara med i programmet fick de därför be om att fundera för att se om det skulle gå att kombinera inspelningen till programmet med allting annat. Den bitvis stormiga relationen mellan Adde och Anna-Lisa inleddes i den första säsongen av Ex on the Beach Sverige. Går ju som på nålar här hemma! Kommer ni fira jul något med hans familj eller hur ser planerna ut? Här står min kökschef och lagar fläskfilé pasta till oss i fredags medan jag sitter med en cider vid köksbordet och njuter.

Next

Överraskningsfest

Viktoria bergh ex on the beach

Så skönt med en till gravid på partaj sådår så man inte kände sig helt ensam? När vi var i Karibien och spelade in Ex on the Beach så fick vi ju varken tillgång till telefoner, tv-apparater, radios eller annan teknologi. Vi började tänka på att skaffa barn före jul och kände att vi är på rätt plats i livet där det passar bra in både ekonomiskt, socialt och så, säger Simon Väliste och fortsätter: — Jag är skitglad. Vi fick följa deras resa i dokusåpan Ex on the Beach. Då firade vi lilla julafton hemma hos mamma med lite mat och fika samt julklappsöppning såklart! Hans familj är nere i Spanien så då firade vi lite när dom var här sist. Men efter femton minuter avtog det… Och har inte återvänt. Nu ser dokusåpaprofilen fram emot det nya familjelivet och att bli pappa. Vi har ju egentligen inte hunnit göra det här hemmet sådär mysigt och hemtrevligt utan vi hade mer lagt grunden.

Next

Simon Väliste och Viktoria Bergh väntar barn

Viktoria bergh ex on the beach

Jättekul att få överraska sådär! Vad har hänt i deras liv sedan de lämnade programmet? Jag tror att jag känner skuld för att jag är sjukskriven och delar med mig av mitt liv där man oftast via sociala medier lyfter fram allt som är positivt och min rädsla där då är att folk inte ska förstå att man faktiskt mår dåligt och är sjukskriven av en anledning. Vi åkte mot Karlstad redan på söndagsmorgonen, dan innan julafton. Hej Viktoria, Du får absolut inte sluta med bloggen. Så roligt idag efter träningen så tränade vi på att cykla och köpte en glass även idag! De lever ett lugnt villaliv i Enköping, och till våren väntar de sitt andra barn. Passionen och dragningskraften finns där. Den fick hänga högt upp men fyller sin funktion! Men under programmets gång uppstod ljuv romantik och hem åkte de upp över öronen förälskade.

Next

Viktoria Bergh och Simon Väliste väntar på sitt barn

Viktoria bergh ex on the beach

Jag har tyckt om att läsa din blogg tidigare men på senare tid tycker jag varenda inlägg handlar om hur dåligt du mår i din graviditet. Då kanske vi kan få han att lära sig cykla i helgen! I programmet kommer tittarna få följa de tre paren i deras vardag, filmat från deras egna mobiltelefoner. Vad tusan, 16grader varmt har vi idag! Dessutom har väl dessa dagar nu varit årets heligaste för mig iofs. Nu har vi varit ute hela dagen och blev trötta! Närmare bestämt den 20 mars - men de har hållit det hemligt fram tills nu. I dag är de är förlovade och har sonen Frank tillsammans. Det här är influencerparet som satsar helhjärtat på sin gemensamma karriär, men hur kommer det att fungera att både bo och jobba ihop? Men jag brukar sällan kommentera något, vilket jag förstår kan vara tråkigt för dig.

Next

Styling av huset

Viktoria bergh ex on the beach

På sin blogg skriver Viktoria Bergh nu om frustrationen efter att hon gått flera dagar över tiden. Det är en lite sjuk känsla, men det var planerat så det kom inte som någon chock för oss i alla fall. Har kikat in varje dag för att jag läste tidigare i ett inlägg att du skulle dela med dig om vilket kön det är på bebisen. Och till dig min kära flickvän Viktoria, jag bugar mig inför dig och det du har gått igenom. Så jävla starkt jobbat av dig! Ska strunta i vad jag tror att andra tänker och kanske försöka va mer positiv! Men förstår också att gnället kan bli tjatigt och jag uppskattar att du skriver det till mig. Det är bara sex månader tills barnet kommer, så vi har inte satt något bröllopsdatum än.

Next