Villasukka ohje novita. 5. Villasukan kantapään, kantapohjan neulominen

Perusvillasukat Novita 7 Veljestä

Villasukka ohje novita

Neulo vasemman puikon ensimmäinen silmukka keskipuikolle. Kun työssä on jäljellä 8 s, katkaise lanka, vedä se silmukoiden läpi, kiristä ja päätä hyvin. Tee sen jälkeen kavennukset joka krs:lla. Tee ylivetokavennus ja käännä työ. Ensin tutustumme erilaisiin villasukkiin ja sukkalankoihin. Lanka oli ja väri uutuusväri nimeltään marjakori. Neulo lämpimien sukkien kaveriksi myös yhtä lailla lämmittävät yhteensopivat lapaset.

Next

Neuleohjeet

Villasukka ohje novita

Tasaa silmukat puikoille, 16 s puikolleen. Neulo 1 välikerros ja toista kavennukset. Kertakäyttökäsineet ovat kätevät ja sanomalehtiä pöydän suojaksi. Persikoiden tilalla voi käyttää myös muita hedelmiä ja marjoja. Aikani pähkäiltyä ja kokeiltuani neuloin n Novitan 7 Veljestä langoista. Marttojen sivuilla vinkataan Novitan youtube-kanavan ohjevideoihin.

Next

5. Villasukan kantapään, kantapohjan neulominen

Villasukka ohje novita

Päättele langat ja viimeistele höyrytyksellä tai silityksellä kostean läpi. Käy tykkäämässä ja seuraa vinkkejä! Neulo aluksi oikean puikon silmukat vahvistettua neuletta. Keksimmäisen puikon reunoilla on siis neulomatta nostetut silmukat. Sinisen sävyisten villasukkien varren valkoinen apilakuvio neulotaan kirjoneuleella. Neulo sama myös toiselle puikollle puikoille 3 ja 4. Työpäivän jälkeen ikkunasta lumisadetta katsoessani päätin, että tänään lähdemme Floridaan! Neulo toisen puolikkaan kaksi viimeistä silmukkaa yhteen puikon lopussa vasemman puoleinen ympyrä.

Next

Neuleohjeet

Villasukka ohje novita

Raaka-aineet löytyvät kotoa ja sitä aikaahan meillä itsekukasellakin taitaa nyt olla tavanomaista arkea enemmän. Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään kulhossa. Illalla katsoimme ja söimme limepiirakkaa. Jos jatkat pyöröpuikoilla neulomista, on sinulla siis silmukat nyt kahdella puikolla. Ylivoimaisesti eniten ääniä lukijoilta keräsi malli nimeltä Uutela, polveen ulottuvat harmaan ja valkoisen kirjavat kirjoneulesukat.

Next

Perusvillasukat Novita 7 Veljestä

Villasukka ohje novita

Lähdetään heti auttamaan klikkaamalla tästä. Kantapohjan kavennukset Neulo vielä nurjan puolen kerros ja aloita kantapohjan kavennukset: jatka samaa vahvennettua neuletta kuin aiemmin. Neulo seuraavaksi 3 kerrosta oikein. Jatka kaven nuksia tähän tapaan kunnes työssä on 8 s. Piirakka sopii erinomaisesti myös pakastettavaksi. Nosta seuraava silmukka puikolta toiselle, lankajuoksu jää työn nurjalle puolelle. Kirjoneule suljettuna neuleena: neulo sileää neuletta ruutupiirroksen mukaan.

Next

Villasukat x 10

Villasukka ohje novita

Luennolla nähdään, kuinka valmistetaan terveellinen kasviswokki ja opitaan hyödyllisiä asioita kasviksista, sekä saadaan vinkkejä, kuinka kasviksia saa lisättyä ruokavalioon. Turvaa tuoreen leipäsi saanti, ja seuraa meidän päivityksiä, kun julkaisemme vinkkejä vaaleaan hapanjuurileivontaan! Painele keksiseos vuoan pohjalle ja hieman myös reunoille. Neulo suljettua neuletta, kunnes pikkuvarvas peittyy. Jatketaan vahvistettua neuletta vähentäen reunapuikkojen silmukoita aina keskimmäisen puikon lopussa: oikealla puolella ylivetokavennus ja nurjalla yhteenneulomiskavennus. Sinulla on siis mahdollisuus saada jopa kolme arpaa! Leveä nauhakavennus sukkaan : Puikot 1 ja 3: Neulo silmukat kunnes jäljellä on 3 silmukkaa.

Next

5. Villasukan kantapään, kantapohjan neulominen

Villasukka ohje novita

Neulo ensimmäisen puolikkaan kaksi viimeistä silmukkaa yhteen puikon keskellä oikean puoleinen ympyrä. Päävärinä käytin valkoista ja muutoin hyödynsin n tekemiseen jämälankoja. Kun terä on sopivan mittainen päätellään sukka. Ohjeet tilkkupäällysteisten munien tekoon vaihe vaiheelta löytyy täältä. Nyt sinulla on jälleen kolme silmukkaa palmikon kohdalla. Ota toinen puikko silmukoista varovasti pois. Pienen kerän voit sitten neuloa sukan loppuun aloittaen taas samassa suunnassa kuin ennenkin.

Next

Perusvillasukat

Villasukka ohje novita

Piristävän pirteän väriset sukat on neulottu Novitan Nalle Garden -langasta, ja niistä löytyy kokoja koko perheelle. Kotilieden kummikerhon villasukat Värikkäät villasukat Helpot putkisukat Ruskaiset villasukat Norjalaiset villasukat Ruiskaunokein kuvioidut villasukat Maailman helpoimmat villasukat Palmikkokoristeiset villasukat Kirjoneulesukat Puna-harmaat villasukat. Jos et pääse sovittamaan sukkaa sen saajan jalkaan, tarkista puolestaan kengän kokoon perustuvasta , minkä pituinen sukasta pitää tehdä. Sinisin ruiskaunokein kukitettujen sukkien varsien suulle neulotaan ensin joustinneuletta, josta jatketaan kirjoneuleella. Neulo poimitut s:t kiertäen oikein I puikolle.

Next