Vinmonopolet ørsta. Åpningstider Stadion i Ørsta

Åpningstider Vinmonopolet i Ørsta

Vinmonopolet ørsta

Butikken har fått inn flotte vårsko. Hadde du seglarstøvlar for mange år sidan? På senteret spelar vi alle på lag for at du så trygt som mogleg skal få gjort dine innkjøp. Folkehelseinstituttet har nasjonale oppgaver innen blant annet smittevern, psykisk og fysisk helse, miljømedisin, epidemiologi og rusmidler. Kanskje du treng å pynte litt inne til påske? Dei er drevne i butikkfaget og kan gi deg gode råd. Hos oss er det god avstand mellom kundane, då her er mindre besøk og det er god plass på P-Plassen. Her kan du finne hvor nærmeste butikk ligger, samt åpningstider for butikker og steder i Oslo, Bergen, Trondheim og alle andre byer i Norge. Vi er oppfordret til å holde oss hjemme og våre påsketradisjoner må kanskje gjennomføres på en litt annen måte i år.

Next

Alti Ørsta, Vikeøyrane 4, 6150 Ørsta, Ørsta (2020)

Vinmonopolet ørsta

Stemorsblomar og påskeliljer pyntar opp ute. Gjør ikke unødvendige turer og ikke lenger enn nødvendig. Sunnmøre ungdomssymfoniorkester har medlemmar frå nær heile Søre Sunnmøre. Hos Vinmonopolet finner du alkoholholdige drikkevarer av kjente og ukjente merker i alle prisklasser. Dei fleste butikkar tilbyr også levering heim. Ikkje lausvekt Christian og gjengen hans desinfiserer og sørgjer for ein trygg handel for deg. I dag har Ungdomssymfoniorkesteret hatt «Flash-mob» på senteret! Det er god plass her på senteret og vi har alle auka fokus på reinhald og smittevern.

Next

Åpningstider Stadion i Ørsta

Vinmonopolet ørsta

Då kan du sikre deg gode bakverk til påske. Ann Kathrin har på seg ein ein kjole fra Noisy May, som du finn både i butikken og på nettbutikken. Dei tek smittevern på alvor, og sørger for ein trygg handel. Alti Ørsta eit triveleg kjøpesenter ved vasskanten i Ørsta sentrum. Dei likar å spele for publikum, så ta turen til bedehuset i Ørsta i kveld, eller Volda kyrkje i morgon.

Next

Vinmonopolet Ørsta, Amfi Ørsta, Vikeøyrane 4

Vinmonopolet ørsta

Du kan også bestille og hente her denne dagen. Vi er tre medarbeidarar igjen frå den tid. Her er våre tips, slik at du både kan planlegge påska og innkjøpa dine i god tid. Dei fyller på varer, smiler og hjelper deg. Hos Vinmonopolets mer enn 300 utsalg over hele Norge finner du rødvin, hvitvin, rosévin, perlende vin, musserende vin, sider, fruktvin, aromatisert vin, sterkvin, øl, brennevin og enkelte alkoholfrie drikker.

Next

Åpningstider Stadion i Ørsta

Vinmonopolet ørsta

Du henter og betalar i butikken. Ring oss på tlf: 700 67381 Vi er opne 10-16 kvar dag denne veka. Dette gjer vi for å hjelpe våre butikkar i ein vanskeleg situasjon, der mange tilsette anten er i karantene eller må passe born som fylgje av stengde skular og barnehagar. Fina Hudklinikk og Frisør Tlf 45 05 20 61 Fina Søm og Design Tlf 94 11 94 72. Ynskjer du å handle og få varene levert heim til deg? Amfi Ørsta har 31 butikkar, to kafear og apotek.

Next

20 år med vinmonopol i Ørsta

Vinmonopolet ørsta

Vi har parkeringsplass med 400 plassar på sørsida av senteret. Det er gangavstand til busshaldeplass og øvrig sentrum. Vi har endra opningstidene våre for å hjelpe butikkane i ein vanskeleg situasjon. Du kan la nettleseren finne din posisjon eller skrive inn din nåværende by eller adresse. Kan du ikkje hente det, leverer vi det heim til deg. Her på Alti Ørsta har vi iverksatt ein del tiltak.

Next