Wordfeud ord med c. Wordfeud

Hjelp til Wordfeud, Scrabble og andre ordspill på norsk

Wordfeud ord med c

Det kan godt være at der er mange ord med C, men jeg har altid svært ved at huske dem uden ad. Spilleren med den højeste endelige score, vinder spillet. Det er nemlig ikke bare substantiv og pronomen som kan ta genitiv, også verb kan det. Men det er ikke alltid like lett å huske hvilke ord du kan lage som inneholder disse ordene. I stedet anbefaler vi at folk slår opp i , som inneholder rundt halvparten av ordene i ordlisten, eller går til innkjøp av Tanums store rettskrivingsordbok, som inneholder langt flere ord. Placering af ord Bogstaverne placeres i lodrette eller vandrette linjer på Wordfeud brættet. Give op Menu — Resign Giver du op, taber du spillet — uanset din score.

Next

Ord med C

Wordfeud ord med c

Jeg kan heller ikke forstå, at den særlige udgave af udsagnsord som, renden, løben, springen, hoppen rundt , etc. Vi har valgt å holde på regelen om at genitiv ikke er godtatt. Blande bogstaver Shuffle Er klappen gået ned, og du har svært ved at se hvilke muligheder dine bogstaver giver dig, kan du med Wordfeud blande dine bogstaver. Gå direkte til ordlisterne med , og eller find ordlister til alle andre bogstaver ude i højre side. Den ordbog, der anvendes i øjeblikket, er Retskrivningsordbogen 2001, og den har været anvendt siden 16. Denne siden gir en oversikt over korte ord med C og W.

Next

Ord med c

Wordfeud ord med c

Det har ført til at cd regnes som et substantiv. Det er ikke nødvendigvis slik at det er slutt på å bruke genitiv selv om denne formen ikke godtas i spillet … Den konkrete grunnen til at genitivsformer ikke godtas, er for så vidt nokså prosaisk — de står ganske enkelt ikke i ordlisten. Unntaket har vel vært eieformer som er egne oppslagsord i ordbøkene, som hans og hennes. Wordfeud Mere information om Wordfeud Wordfeud er en nyere elektronisk udgave af det kendte Scrabble, eller Kriblekryds. Har du et ord med C der burde være her, eller slettes fra listen? Bydeform, den kortest mulige bøjning, giver mange spændene ord. Anbefaler deg å laste ned ordlisten, som du finner , slik at du kan sjekke om ord faktisk står i ordlisten før du foreslår dem. Og det er en skam, for det er netop disse bogstaver, der kan være til at sikre dig sejren.

Next

Wordfeud: Ord med C, Z og X

Wordfeud ord med c

Tykke fingre som forsøger at flytte bogstaver rammer let knapperne, mest vitalt med resign. Og hvis nogen spørger, så lad være med at svare eller sig du er en mand. Ord med C, ord med Z og ord med X kan give rigtig mange points. Ord med C Har du trukket et C i Wordfeud? Jeg gjør for øvrig oppmerksom på at vi ikke har kapasitet til å fungere som oppslagstjeneste for alle som spiller Wordfeud og lurer på hva ord betyr. Renden og hoppen accepteres vel kun fordi, de også betyder et navneord i bestemt form.

Next

Ord med C

Wordfeud ord med c

Noen mener dette kan være litt juks å bruke en ordfinner, men vi karakteriserer det som en side hvor man kan finne tips og inspirasjon. Tidligere var det da også et af de værste bogstaver jeg kunne trække. På denne side har jeg samlet en masse danske ord med C. For å score flest mulig poeng i Wordfeud spillet lønner det seg å legge opp ord med de vanskeligste bokstavene, som w, c, æ, ø, y og å. På forhånd tak for at du bidrager med ord med C. Så er du nok mindre interessant.

Next

Ord med C

Wordfeud ord med c

På den officielle side, , kan du læse seneste nyt fra udvikleren af Wordfeud. Jeg er kun interesseret i rekorder sat på standardpladen, da en tilfældig plade i min bog er… hmm, for tilfældig. Hjelp i Wordfeud, Scrabble og andre ordspill Ordhjelp. Bare i Norge er appen lastet ned 800 000 ganger. Derfor giver vi dig mulighed for at sortere casinoerne efter hvad der er vigtigt for dig. Meldingene her er blitt lest, men på grunn av andre prioriteringer er de dessverre ikke blitt besvart før nå. I tillegg går det an å finne hjelp på denne siden hvis man løser kryssord.

Next

Korte ord med C og W

Wordfeud ord med c

Bogstavværdien på tilbageværende bogstaver trækkes fra spillerens score og lægges til modspillerens score, hvis han har brugt alle sine brikker. De mest brukte ordene, og kanskje de nyttigste, er vel ord på 2 og 3 bokstaver. Ord med K 2 3 4 5 6 7 ak hk kb kg km ko ku kø ok aks akt alk ank ark ask bak buk bæk dik dok duk dyk dæk eks fik fok gak gik gok gæk hak hik huk hæk jok juk kag kaj kam kan kap kar kat ked kel ker kgm kid kig kik kil kim kip kir kis kit kiv klo klø kno kny knæ kod kog kok kom kop kor kos kro kry kræ kub kue kuf kuk kul kun kup kur kvi kyl kys kæd kæk kæl kæm kæp kær kæv køb kød køl køn kør køs kåd kåg kål kår lak lok luk læk mak mok muk nak nik nok nyk nøk oks ork pak pik puk rak rok ryk ræk sak ske ski sko sku sky sok suk sæk tak tik tyk tæk ulk væk yak ynk ækl æsk øks Du må meget gerne give dit besyv med. Alle ordene burde være godkendt i Wordfeud. Melde pas Pass Hvis en spiller ikke er i stand til at danne nye ord med de bogstaver han har til rådighed, kan han i stedet lade turen gå til modspilleren.

Next

Korta ord med C utan CK

Wordfeud ord med c

Tidsbegrænsning I Wordfeud har man 72 timer til at udføre et træk. Ord som inneholder W og C kan nok også være nyttig å kunne i og med at disse gir mange poeng. Meldes der pas tre gange i træk, slutter spillet, og den endelige score udregnes. Her finder du alle ord med C, Z og X i Wordfeud, så altid er godt forberedt når disse besværlige bogstaver dukker op i spillet. Jeg synes det kunne være sjovt at måle sig mod de bedste, men jeg har ikke det store begreb om hvordan jeg ligger. Ord som cd og wc er i tillegg opprinnelig forkortelser for begreper som ikke er norske, og vi har aldri sagt «compact disc» her på berget, vi sa cd fra første øyeblikk og tok denne forkortelsen i bruk som et substantiv. Der findes faktisk rigtig mange godkendte ord med C, Z og X og den fulde liste får du her.

Next