Xxl luftgevær. :fire: Akkurat nå har vi over 100 forskjellige luftvåpen rifler på lager!

effektiv præcisions

Xxl luftgevær

Jeg kunne forestille mig det har noget med deres måde at opfatte farer på - i hvertfald kunne jeg på den måde få afstanden ned på 7-10 meter og derved være 100% sikker på en fuldtræffer. Nytt, smidig og moderne design møter et velfungerende tradisjonelt luftgevær-konsept som passer ypperlig til blinkskyting, for eksempel på hytta eller i hagen! Den mulighed gives, hvis man sørger for, at skader ikke kan komme i nærheden af redesteder. Den komprimerer luft i det du lader og bruker denne til å avfyre skuddet. Med Vortex kommer denne til å vare mye lengre enn den Dette er rett og slett en utrolig flott luftrifle som yter maksimalt på alle områder! Vi anbefaler at du ikke stiller på dette selv da rifla kommer perfekt innstilt fra fabrikken. Riflen kommer med en singelstegs avtrekker og har innebygd manometer for at du skal kunne overvåke trykket som er igjen. Lyddemperen som er montert på denne rifla er også en forbedret utgave av tidligere modeller og andre merker. Unikt utstyr: Alle riflene fra Hatsan kommer med unikt utstyr som standard for å gi skytteren best mulig opplevelse og treffsikkerhet.

Next

Luftgeværer

Xxl luftgevær

. Ønsker du å justere avtrekket er heller ikke det noe problem da du både kan justere inn langt eller kort avtrekk, samt hvor hardt du ønsker å ha det! Tidløs klassikker - Pakkesett Her har du et driftsikkert, billig og solid luftriflesett. Riflas kolbe er også fullt justerbar og kommer med et behagelig gummibelagt bakstykke for optimal behagelighet under skyting. Knekk ned løpet og sett i en kule, du er nå klar til å skyte! Dette gjør at den går utrolig presist også på lengre avstander. Dette er da den nyeste rifla fra den kjente produsenten Hämmerlie.

Next

Luftgevær, Luftpistol og buer

Xxl luftgevær

Ladearmen i seg selv er så nøye designet at den gjør det mulig for skytteren å lade uten å ta øyet vekk fra siktet. Luftrifler hvor du knekker løpet er uten tvil de mest populære riflene blant skyttere som ønsker å teste ut den spennende verden innen luftvåpen. Du kan finjustere spenningen på hammeren via et lett tilgjengelig justeringshjul på siden, juster luftregulatoren eksternt så vel som justere luftflyten. For det første er der ingen der snakker om projektilets vægt eller udformning! Du trenger denne koblingen Medfølger ikke for å fylle med hun-hurtigkoblinger som de fleste pumper og kompressorer har. Quattro Trigger: En avansert to-stegs avtrekker som kun er tilgjengelig fra Hatsan. Perfecta indgår i Umarex-koncernen, en af verdens største håndvåbenproducenter.

Next

Luftgevær, Luftpistol og buer

Xxl luftgevær

Luftgevær Et fint våpen både til trening og konkurranse Et luftgevær kan være en fin inngang til å lære de unge å håndtere våpen på en sikker måte eller lære seg å treffe blink. Vortex Piston er spesielt utviklet for Hatsan rifler og kan sammenlignes med Crosman sin Nitro Piston. Overvejer kraftigt at skyde dem, men har ligeledes problemer med naboer tæt på. Det vil si at du pumper riflen opp ved å dra fronten opp og igjen. Hvorfor er det mere rigtigt at skyde en skade end en kat? En klassisk knekk rifle med kolbe i tre og en utgangshastighet på 175 meter per sekund.

Next

Jagt og fiskeri

Xxl luftgevær

Jeg må desvære give dig noget ret i det med rundhagl, men man kan ikke bruge alle typer af rundhagl for de kan nemmelig godt ødelægge riflingen alligevel. En fantastisk luftrifle i topp kvalitet som yter utrolig bra! Det er godt nok ulovligt, men man bestemmer ifølge denne tråd tilsyneladende selv hvad der er tilladt. En klassiker som er svært kjekk å skyte med! Benjamin 397 gir deg mye luftvåpen for pengene og er svært billig i drift. Indskyder du din luftbøsse på 20m afstand skal du sigte lidt højere ved længere afstande, og lavere ved kortere afstande. TruGlo Fiberoptikk: Fiberoptikk teknologien har blitt intefrert inn i microjusterbare front og baksikter for ekstra god presisjon på skudd.

Next

.

Xxl luftgevær

For krager må reguleringen foretages fra 01. Bullpop er laget slik at løpet begynner allerede i kolben, du får derfor langt løp og kort rifle! Der er lidt fnidder om et stålhagl, men standard amm. Wildcat er rifla for deg som vil ha både kompakt våpen og langt rifleløp i ett! Du kan forvente omtrent 325skudd per fylling. God kvalitet til konkurransedyktige priser Gamo Black Bull er et tøft og kraftig luftgevær som minner om en ekte rifle, og det vil garantert gjøre suksess hos den yngre våpeninteresserte garden. Lefever og over 20 millioner utgaver skal ha blitt solgt frem til 1980.

Next