Yle areena minkä taakseen jättää. 1. Tuotantokausi

1. Tuotantokausi

Yle areena minkä taakseen jättää

Aimo viettää yksinäistä joulua, mutta Rauni pääsee osalliseksi perhejoulusta. Net on yksityishenkilön ylläpitämä sivusto, jota ylläpidetään vapaa-ajalla. Osa 6: Aaretti ja Eevertti Linkkiaseman uusi hehkeä keittäjä saa linkkimiesten päät pyörälle, kunnes tulee tärkeämpää tekemistä; tunturiin on kadonnut hiihtoretkellä pieni tyttö. Kerätyn tiedon avulla varmistamme palvelun toimivuuden ja jatkuvan kehityksen. Aina silloin tällöin muuten Halla-ahoa on povattu ministeriksi.

Next

Osa 10: Minkä taakseen jättää

Yle areena minkä taakseen jättää

Kauppias Aro joutuu ahtaalle, mutta syylliset pääsevät pälkähästä, ainakin toistaiseksi. Ranskan salaisella palvelulla on osasto, le Bureau des légendes, jonka alaisuudessa ympäri maailman kriisialueita sijoitetut vakoojat työskentelevät väärän identiteetin turvin. Osa 1: Paluu Kari Väänäsen ohjaama pohjoinen draamasarja kertoo nuoren naispoliisin Raunin sopeutumisesta uusiin töihin ja ihmisiin kotiseudullaan Kemijärvellä. Neljä miestä, jotka liittyvät Hayleyn elämän loppuvaiheeseen, ovat poliisin tarkassa syynissä, ja media on haukkana kimpussa. Brittiläinen jännityssarja Minkä taakseen jättää Unforgotten seuraa rikosylikomisario Cassie Stuartin ja komisario Sunny Khanin työskentelyä. Raunin joulukuusi kokee kovia eikä kelpaa isälle.

Next

1. Tuotantokausi

Yle areena minkä taakseen jättää

Vuosisatojen mittaan on ihmisille selvinnyt se että niin sanotuilla vanhoilla synneillä on kiusallinen tapa pullahtaa uudelleen pintaan, usein kiusallisissa tilanteissa. Voit halutessasi kieltää tietojen keräämisen evästeiden avulla. Yllättävässä tilanteessa Aimo ottaa komennon. Koplalla on pahat mielessä mutta lopussa totuus ja rakkaus voittavat. Sarjan kolmannella kaudella M1-moottoritien rakennustöissä kaistojen väliltä matalasta haudasta löytyy ruumis. Nyt on tällaiset pääsyvaatimukset: Halla-aho ei oikein vielä tunnu olevan tarpeeksi kokenut poliitikkona, hän selvisi yllättävän huonosti Anderssonin kiusallisista kysymyksistä, yritti jopa kiistää omia sanomisiaan. Pelastamaan tulleet Erkki ja Aimo ajavat kilpaa mönkijöillä.

Next

Minkä taakseen jättää ohjelmatiedot

Yle areena minkä taakseen jättää

Osa 8: Kiima Isä viedään hoitoon ja Aimo haastaa Erkin miehuuskokeeseen. Osa 3: Lakko Sellutehdasta uhkaa lakko juuri joulun alla. Ota yhteyttä -lomakkeen viestit lähetetään suoraan ylläpidon sähköpostiin ja tuhotaan käsittelyn jälkeen. Nyt Jussa Halla-aho sai kokea tuon sananlaskun pätevyyden kun hän oli eilen A-talkissa Jan Anderssonin tentatattavana. Sinikka ylihuolehtii Sinistä ja lopettaa suhteen Vesan kanssa.

Next

Jakso 1: Kylmää kyytiä

Yle areena minkä taakseen jättää

Kauanko uhri on ollut haudattuna, ja koska hänet on sinne kätketty? Käy ilmi että neljän kopla on varastanut kaupungin edustusviinat ja sammuneet tunturiin. Heidän tulee soluttautua peiterooliinsa kokopäiväisesti, elää sikäläistä elämää, mutta komennuksen päätyttyä heidän pitää jättää omaksumansa identiteetti ja elämäntilanne taakseen lopullisesti. Osa 10: Minkä taakseen jättää Japanilaiset turistit kohtaavat koplan syksyisellä Pyhätunturilla. Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää, harvinaisen hyvä sananlasku. Lähestulkoon kaikilla internetsivustoilla käytetään evästeitä, kuten myös Netti-Tv.

Next

Minkä taakseen jättää

Yle areena minkä taakseen jättää

Joskus aikoinaan perustuslakia muutettiin siltä varalta että kokoomus haluaisi Zyskowiczin ministeriksi, kelpoisuusvaatimuksia lievennettiin. . Toinen kausi keskittyy vuonna 1990 kadonneen jäsenen David Walkerin murhaan, jonka ruumis löytyi. Raunille selviää isään liittyvät salaisuudet. Osa 5: Aurinkomyrsky Koko kaupunki pimenee. Osa 4: Haaveita onko heitä Uuden vuoden juhlinta muuttuu suuronnettomuuden selvittämiseksi.

Next